Activitat de l'ACI

L'ACI treballa en col·laboració amb altres agents del sector per proporcionar a les consultories d'instal·lacions una formació específica i tècnica, que sigui diversa i de qualitat.

Us presentem els nous formats que posem en marxa aquest 2020:

ACISimposium MEM

Activitat oberta al sector de mig dia (matí o tarda) on diversos ponents convidats tractaran aspectes d'un mateix tema de manera que es donarà una visió global del mateix. Cada Simpòsium estarà liderat per una consultoria d'ACI, que en marcarà la línia.

Vols saber-ne més? Clica AQUÍ

   
ACIBreakfast MEM

Activitat dirigida principalment a consultories d'instal·lacions on convidarem al voltant d'una taula rodona a diferents especialistes que puguin aportar totes les visions sobre temes que interessen als socis, durant un esmorzar.

Vols saber-ne més? Clica AQUÍ

   
ACI2025 MEM

L'ACI ha crescut i volem repensar-nos. Convidarem als nostres socis a una jornada on, de forma distesa, definirem on volem que sigui l'ACI en els propers cinc anys.

Vols saber-ne més? Clica AQUÍ

   
ACIenRuta

Activitat on els socis d'ACI podran desplaçar-se per conèixer "in situ" edificis, instal·lacions emblemàtiques o innovadores, que puguin aportar alt contingut tècnic.

Vols saber-ne més? Clica AQUÍ

   
 ACIAfterNETwork MEM Espai de networking on els socis podran posar en comú problemes, compartint solucions i maneres d'enfrontar-s'hi. També es convidaran experts per aprofundir en qüestions específiques.

Vols saber-ne més? Clica AQUÍ

   
ACIForum MEM

Trobada semestral entre socis i Junta en la que es presenten novetats, es tracten temes comuns o es detallen els resultats del darrer Informe ACI d'anàlisi del sector.

Vols saber-ne més? Clica AQUÍ