El passat 23 de maig es va celebrar el X aniversari d’Ashrae Spain Chapter en les instal·lacions del Museu Lázaro Galdiano de Madrid.

En representació de ACI va assistir el seu President Xavier Martínez. ACI va ser convidada en qualitat d'associació col·laboradora al costat de ATECIR, ACTECIR, A3i,AEDICI, IETCC ( CSIC), AFEC, IFEMA i IFMA.

A l'esdeveniment també van assistir empreses patrocinadores com COMMTECH, DAIKIN, EUROFRED, HALTON, IMI HYDRONIC ENGINEERING, LG, MITSUBISHI ELECTRIC, SCHAKO, SWEGON, SYSTEMAIR, TECNISECO, TROX i WILO, membres de la junta “BOG” del Chapter i socis de ASHRAE a Espanya.

L'acte va començar amb la intervenció d'Andrés Sepúlveda, President del Ashrae Spain Chapter el qual va fer un breu recorregut per la història de Ashrae Spain Chapter i va agrair el suport rebut en aquests deu anys pels socis, els patrocinadors del Chapter, les entitats i associacions col·laboradores, els mitjans tècnics de comunicació i els diferents integrants de les juntes directives.

A continuació es va presentar Bjarne Olesen com a nou President de Ashrae. Posteriorment, va exposar una ponència que tractava sobre les estratègies de ventilació per a una qualitat òptima de l'aire interior, tema en el qual és un dels majors experts internacionals.

Durant aquesta celebració es va lliurar també un diploma d'agraïment als membres més veterans de Ashrae a Espanya, als fundadors i als antics presidents del Spain Chapter, així com als patrocinadors que van fer possible aquest esdeveniment.

L'acte va concloure amb el lliurament del diploma de Ashrae pel X aniversari de la seva fundació per part de Bjarne Olesen a Andrés Sepúlveda. Finalment, tots els assistents van poder gaudir d'un refrigeri.