És una enginyeria KM.0 especialistes en telecomunicacions i llar digital.

SARPAT DE PROJECTES JA ÉS MEMBRE DE L'ACI
220912 Sarpat 1
 
Parlem amb el Marc Seminago, Enginyer de telecomunicacions i electrònica a SARPAT i ens explica que SARPAT DE PROJECTES es una enginyeria KM.0 que interconnecta els seus clients amb una malla de professionals especialistes que resolen qualsevol necessitat d’enginyeria i control de les instal·lacions en tots els camps de l’edificació de qualsevol envergadura. Són especialistes en telecomunicacions i llar digital.

“Formar part de l’ACI, incorpora en el nostre background una eina de representació conjunta per avançar en aquests propòsits de cohesió i professionalització.  Es una plataforma a través de la qual sentim que podem actuar com a consultoria especialitzada en enginyeria i control i situar-nos en un punt de trobada amb tots els actius del sector per treballar plegats en un espai de sinergia i col·laboració” diu el Marc que s’estrena com a nou soci numerari de l’ACI.
 

Preguntem al Marc quin dels projectes que han realitzat, els representa i ens explica que han resolt projectes de tota indole en el sector de les telecomunicacions i en el control d’habitatges i edificis però que un dels seus projectes emblemàtics és el disseny del projecte de control, direcció d’obra i programació d’una promoció domòtica d’alt standing de 21 habitatges al cor del Passeig de Gràcia de Barcelona. També ens parla del projecte executiu i d’integració de telecomunicacions del control d’accessos i comptatge de persones per a equipaments municipals per l’Ajuntament de Terrassa.

El principal valor diferencial d’aquesta enginyeria, diu, és el fet de ser integradors de serveis d'enginyeria i d’execució tècnica amb un alt nivell de sinergia, treball en equip, compromís i pro activitat. I, al mateix temps, conservar la proximitat amb els clients aportant-los confiança.