En el nou informe publicat per ACI es debat el futur dels Gasos Refrigerants

 

Els gasos refrigerants del futur a debat en el nou informe publicat per ACI

 

  • Com el marc normatiu que hi ha en aquest moment està afectant als fabricants i com s'hi adaptant.
  • Quins avantatges té el gas R-32 vs el R-410?
  • Quines tendències es preveuen respecte a l'ús de gasos refrigerants en els pròxims anys?

Barcelona, 17 de febrer de 2020: A partir de la taula rodona sobre Gasos Refrigerants, duta a terme a la sala avancem dins del marc del 1r Congrés d'Enginyeria d'instal·lacions, ha sorgit un informe publicat per ACI sobre quins seran els gasos refrigerants del futur.

Per a obtenir una visió el més global possible de la problemàtica en quant a la responsabilitat mediambiental que comporta l'ús de gasos refrigerants ACI va convocar al Sr. Iván Martín Carrillo, de DAIKIN SPAIN, el Sr. Albert Alonso de FRIGICOLL, el Sr. Fèlix Moreno de LG ELECTRONICS i el Sr. Marc Díaz de PANASONIC com a representants dels fabricants i també amb la presència del Sr. Cristian González, Director Tècnic d'AIA i el Dr. Jaume Perna Bertràn, Soci Fundador d'OTP Global Engineering com a representants de la visió de les enginyeries.

Tots estan d'acord que les notables i creixents preocupacions pels problemes mediambientals estan afectant directament els fabricants de climatització atès que els gasos refrigerants són una de les causes del sobre-escalfament del planeta.

Partint d'aquesta base, s'obre un debat sobre com en cada cas s'han anat adaptant als canvis i quina opinió tenen sobre on aniran a parar.

Per ampliar la informació podeu descarregar aquest informe a la pagina web de l’ACI, a l’apartat Àrea privada de socis, Ponències 1r CEI.  http://www.acicat.org/serveis/area-privada-de-socis

 

Contacte de premsa:

Carmen Rodríguez

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

T- 681 096 760