Dues enginyeries baten rècords d'assistència durant el 1r Congrés d'Enginyeria d'Instal·lacions

Barcelona, 5 de desembre de 2019: El passat 5 de novembre es va celebrar a Barcelona el primer Congrés d’Enginyeria d’Instal·lacions en el que es van impartir més de 70 ponències en 3 sales simultànies durant tot el dia.

JG Ingenieros i INDUS van aplegar el major nombre d’oients a la sala durant llurs conferències. Mentre el nombre d’oients se situava en una mitjana d’una cinquantena de persones en les diferents ponències i taules rodones, les dues enginyeries van registrar pics que sobrepassaven els 100 assistents.

JG va dotar de contingut el Congrés amb la ponència  “Edificis Smart: Infraestructura + Operacions + Experiència” a l’Espai Innovem. La va impartir el Sr. Gallostra en la que va explicar el paper dels consultors d'instal·lacions pel que fa als edificis intel·ligents.

Per la seva banda,  INDUS va presentar la ponència “Gestió de projectes de construcció i instal·lacions” impartida pel Sr. Figuerola on va explicar alguns casos rellevants per aclarir totes les responsabilitats que té cadascú dels participants dins d'un projecte.

Així mateix, la taula rodona “Implementació del BIM a l’enginyeria d’instal·lacions” modera pel Sr. Eloi Coloma i liderada per INDUS, ARCbcn i JG Ingenieros és la que va obtenir més participació. Aquestes dades confirmen que el CEI es posiciona com a un referent en contingut tècnic i especialitzat amb un focus clar: els consultors d'instal·lacions.

 

IMG 7700 600x400