Us presentem "Parejas de Baile", cicle de webinars organitzat conjuntament amb l'APDI

Parejas de Baile | APDI + ACI | 27 d'Abril 2021

210427 ParejasBaile APDI ACI Banner

 Us presentem «Parelles de Ball», una iniciativa conjunta entre l'APDI (Asociación de Profesionales del Diseño de Iluminación) i l'ACI, desenvolupada dins de l'acord de col·laboració subscrit per totes dues entitats a finals de l'any passat. Es tracta d'una sessió dialogada i informal en la qual explorarem la col·laboració entre el disseny d'il·luminació i l'enginyeria d'instal·lacions, els seus factors clau i principals indicadors d'èxit.

Qui? Albert Salazar + Michela Mezzavilla | Lluís Albertí + Mariel Fuentes
Quan? Dimarts, 27 d'abril, 18:00h
Com? Obert a socis i simpatitzants, previ registre AQUÍ

Albert Salazar · Arquitecte per la UPC especialitzat en sostenibilitat, instal·lacions, eficiència energètica i noves tecnologies. Fundador al 1991 de l'equip AIA i soci fundador de l'ACI al 2007. Professor a l'Escola d'Arquitectura, ha codirigit el Postgrau de Disseny del Producte del COAC i és coautor de publicacions sobre arquitectura sostenible.

Michela Mezzavilla · Arquitecta i Dissenyadora d'Il·luminació (CLD), membre de la Junta Directiva d'APDI, a més de ser la fundadora i directora de l'estudi reMM dedicat projectes d'il·luminació. Manté una intensa activitat docent com a directora del Postgrau de Disseny d'Il·luminació a l'IED Barcelona i professora a altres escoles de disseny i arquitectura com la UPC o la UPM.

Lluís Albertí · Enginyer Tècnic Industrial per la UPC, especialista en instal·lacions amb més de 15 anys d'experiència i Soci co-fundador d'amm Technical Group, empresa de serveis professionals d'enginyeria i arquitectura tècnica, dedicada al disseny, planificació i desenvolupament integral de projectes d'edificacions.

Mariel Fuentes · Arquitecta, Interiorista, Dissenyadora d'Il·luminació i membre de les Juntes Directives d'IALD i d'APDI. Després d'haver treballat en diversos estudis d'il·luminació, al 2016 fundà LDLuz on desenvolupa la seva carrera com a dissenyadora juntament amb la seva tasca docent a BAU, IED i UPC.

Sobre l'APDI · L'Asociación de Profesionales del Diseño de Iluminación és una organització sense ànim de lucre fundada al 2008, amb l'objectiu de respondre als canvis que estan succeint al sector espanyol i europeu de la il·luminació amb l'objectiu de generar una major cultura de la llum, establir criteri i responsabilitat professional i regular i fomentar la professió de Dissenyador/a d'il·luminació. www.a-pdi.org