El proper 18 de gener a l’ACI i de la mà de LEGRAND GROUP parlarem sobre canals elèctriques prefabricades i transformadors secs.

El proper 18 de gener a la Seu de l’ACI i de la mà de LEGRAND GROUP, tindrà lloc una jornada tècnica on durant una hora i mitja s’aprofundirà sobre canals elèctriques prefabricades i transformadors secs.

A càrrec de Rafael Serrano, Especialista en Protecció i Distribució de LEGRAND GROUP, la jornada inclourà aspectes tan importants com l’elecció del producte més adequat per a cada cas segons les condicions elèctriques, flexibilitat de la CEP o la rapidesa i senzillesa de la instal·lació.

Es farà també un repàs de la normativa vigent i les seves aplicacions, esmentant casos pràctics en obres de referència de LEGRAND Group, que donarà pas a un col·loqui final on, en un ambient proper es podran resoldre els dubtes que hagin pogut sorgir.

NPR 180115 42JTInt LEGRAND Prev Noti

 

JORNADA GRATUITA PER A SOCIS

 

Si voleu assistir-hi, cliqueu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..