L'ACI publica l'informe sobre el seu tercer webinar i en aquest cas centrat en la vessant hotelera.

 

 

Com han aconseguit les cadenes hoteleres salvar les seves instal·lacions de l'aturada forçosa durant setmanes? Què han fet els caps de manteniment per aconseguir adaptar i fer més segurs els hotels?

El Covid-19 va arribar per capgirar el món i per posar en escac tot allò que coneixíem fins ara. Aquesta situació nova i insòlita ha posat de manifest que l’enginy dels professionals sovint troba solucions eficaces. Vols saber quines?

Delfí Mas, Director Tècnic de JSS Efficient Engineering, Òscar Toledo, Cap de Manteniment de l'Hotel 1882 i Lluïsa Sàrrias,Directora d'Enginyeria de l'Hotel Arts i companyies capdavanteres com Grundfos i Servoclima van desgranar algunes solucions per adaptar les instal·lacions a la “New Normal”

 DESCARREGA'T L'INFORME

 

*L'informe és descarregable i gratuït per als nostres socis. Si encara no ets soci i estàs interessat en aquest document, posa't en contacte amb nosaltres Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

 

 

 

Sobre ACI:

ACI neix en 2008 per iniciativa d'un grup de consultories catalanes amb l'objectiu de disposar d'una eina de representació conjunta per al col·lectiu de professionals.

Té com a missió atorgar prestigi a la professió, donant suport i promovent la imatge de les consultories, expressar el punt de vista del col·lectiu, vetllant pels seus interessos de futur i vetllar per l'ètica i dignitat professional dels seus membres i treballar per a fer-la extensiva a tota la comunitat professional.