L'acte commemoratiu de caire lúdico-institucional, comptarà amb més de 150 assistents de l'àmbit del sector de l'edificació. #ACI10Aniv

10è ANIVERSARI ACI

10 d'Octubre de 2018 - Caixa Fòrum Barcelona


 

AACI 181010 ACI10a red

 


El juliol de 2008, un grup d’empreses catalanes dedicades majoritàriament a la consultoria d’instal·lacions en l’Edificació van decidir unir esforços per lluitar per un objectiu comú: dignificar la professió i vetllar per a que aquesta es pogués dur a terme en condicions dignes.

El proper 10 d’octubre volem celebrar els deu anys d’aquesta data amb els nostres socis i col·laboradors, reconeixent la tasca d’aquelles figures que han estat determinants en la creació i posterior consolidació del projecte.

Per això emplacem als nostres associats i entitats col·laboradores que ens acompanyin en una vetllada que estarà plena de sorpreses i on, d’acord amb la filosofia de l’Associació, podran marxar cap a casa amb alguna eina útil pel seu dia a dia professional.

El còctel posterior a l’acte, que tindrà lloc a la Terrassa Modernista del Caixa Fòrum, permetrà als assistents gaudir d’unes vistes immillorables amb bona companyia.

 

No deixeu que us ho expliquin! #ACI10Aniv

 

 

Encara no heu rebut la vostra invitació? Cliqueu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

LOGO ACI 10anys

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (NPR_180918_10Aniv_ACI_CT.pdf)NPR_180918_10Aniv_ACI_CT.pdf[ ]461 kB