Tracten les últimes novetats del sector, proposen línies d'actuació i parlen de les clàusules legals per a la retenció de talent.

El passat dilluns 18 de juny, al Restaurant Sparks - Taller de Brasa, va tenir lloc el tradicional Dinar de Socis de l’estiu en un espai reservat per a l’associació. En un ambient distès es posà en comú les darreres novetats i problemàtiques comunes en el sector, com ara la dificultat actual per trobar personal qualificat. En relació a això es van proposar línies d’actuació força interessants que la Junta incorporarà com a objectius de cara a aquest segon semestre. 

NPR 180618 DSOC 6AFW Noti

També es presentaren els resultats de l’enquesta realitzada entre les consultories associades sobre el sistema de retribució actual del sector, que va aportar als assistents del dinar una visió general i va donar peu a un debat posterior amb interessants conclusions. Aquest document estarà disponible per als socis d’ACI a l’àrea privada del web.


A continuació tingué lloc el 6è Afterwork ACI, sobre Recursos Humans i retenció de talent, centrat aquest cop en les clàusules legals per a la retenció del talent i altres mesures que es poden implantar en empreses del nostre àmbit professional. Per a desenvolupar el tema i resoldre els dubtes concrets de les consultories, ACI va convidar a Jordi García Arroyo, expert en Dret Laboral de la consultoria Gesdocument, que va explicar de forma molt clara quines vies existien actualment i quines eren les més efectives segons la seva dilatada experiència en aquest tema.


Els socis d’ACI disposaran d’un Informe amb els principals punts abordats durant l’Afterwork a l’àrea de socis del web.


ACI posa a disposició dels seus associats tota la documentació i informació de les diferents jornades que organitza. Si voleu consultar-les, les podeu trobar a l’àrea privada de socis de la pàgina web www.acicat.org

 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (NPR_180618_DSOC_6AFW_CT.pdf)NPR_180618_DSOC_6AFW_CT.pdf[ ]501 kB