ACI, posa a la vostra disposició les ponències que es van realitzar al passat CEI

Barcelona, 10 de gener de 2020: El passat 5 de novembre, es va celebrar a l'edifici de World Trade Center de Barcelona, el 1r Congrés d'Enginyeria d'Instal·lacions organitzat per ACI, amb una gran acollida per part del col·lectiu.

L'objectiu era generar un nou espai d'intercanvi de coneixement i experiència referent per als consultors d'instal·lacions i altres agents relacionats amb el món de l'edificació.

Per aquest motiu i amb la intenció de fer partícips a tothom de la màxima informació sobre el 1r CEI, l’ACI posa a disposició dels seus socis, totes les ponències en format PDF, dins de l’apartat Àrea privada de socis, Ponències 1r CEI.

Els no socis tindran disponibles les ponències  dels socis protectors de l’ACI, dins l’apartat, serveis als socis, 1r CEI: Ponències lliures. Si voleu obtenir una ponència d’alguna de les nostres enginyeries us podeu posar en contacte amb Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucar al 93 001 22 60/ 693 84 01 27

 

 

Contacte de premsa:

Carmen Rodríguez

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

T- 681 096 760