El suport de les incorporacions ens honora i esperona. Treballem amb determinació!

 

 Noves incorporacions 2023

 

detnovlogo

DETNOV és una empresa catalana que va néixer en 2007 amb la finalitat de proporcionar sistemes de detecció d'incendis, mitjançant solucions eficaces d'elevat contingut tecnològic. 

És una empresa líder en l'àmbit europeu de fabricació de sistemes de detecció d'incendis amb presència en més de 60 països. Gràcies als seus laboratoris propis per a assajos de compatibilitat electromagnètica (EMC/EMI) i calibratge, els permet garantir la qualitat de tots els seus productes amb els més alts estàndards d'exigència.

 

ksbword.PNG

KSB Spain és una companyia especialitzada en Bombes i Equips de Bombament, Vàlvules i Servei, que forma part del Grup KSB, un dels líders mundials en la fabricació de bombes i vàlvules per al transport de fluids.

KSB Spain ofereix una àmplia gamma de productes per a l'Edificació, Indústria, Aigües & Aigües Residuals, Energia i Mineria, una experiència excepcional en enginyeria i la capacitat per a proporcionar solucions a mesura de serveis i recanvis.
 
Les activitats de KSB es centren en aconseguir un creixement rendible i sostenible per a assegurar, a llarg termini, el finançament independent del Grup. La responsabilitat social de KSB envers els seus empleats i la societat és un dels fonaments de la companyia.
 
La cultura corporativa de KSB es basa en la CONFIANÇA, HONESTEDAT, RESPONSABILITAT, PROFESSIONALITAT i ESTIMA.
 

 

 sedicalword.PNG

SEDICAL és especialistes en Alta Eficiència Energètica i Estalvi d'Energia va ser fundada al País Basc en 1977 baix tres pilars fonamentals: aportar solucions per a la màxima eficiència

Mitjançant tecnologies diferents com a cremadors industrials, bescanviadors de plaques, sistemes de bombament, sistemes d'expansió i acumulació d'aigua, deshumificadores per a piscines, sistemes de mesurament d'energia, sistemes de desgasificació i eliminació de iodes, sistemes d'equilibrat automàtic k-flows i plantes refrigeradores i ventiloconvectors. En tots els casos es complementa amb sistemes de regulació, control i automatització de tota la instal·lació.
 
L'objectiu de SEDICAL és assegurar la percepció de confiança dels seus clients aportant-los les últimes solucions tecnològiques per a l'estalvi energètic i, per a això, compten amb un departament R+D que col·labora amb investigadors de 9 països europeus per a desenvolupar tecnologia -gairebé a mesura- per a tota mena de projectes industrials.

 

sweagonword.PNG

Swegon és un fabricant suec de solucions de climatització i refrigeració IT. Té un clar enfocament en la qualitat de l'ambient interior per al benestar, la salut i el confort de les persones en els edificis. Els ambients interiors han de fer que les persones es sentin bé dins dels espais on passen el seu temps, i que es sentin bé dins de si mateixa. “Feel Good inside”, com diu el lema de l'empresa. Com a companyia, s'esforça per ser un defensor líder dels ambients interiors que ajuden la gent a sentir-se, pensar i actuar millor. Swegon subministra al mercat productes de molt alta qualitat i solucions de sistemes eficients que no sols promouen un ambient interior saludable, sinó que també contribueixen a reduir el consum d'energia i els costos del cicle de vida per a qualsevol tipus d'edifici. Des de les arrels de Swegon, en els anys 30, s'han treballat solucions de ventilació amb recuperació de calor i des de fa anys també solucions hidróniques, en les quals el refrigerant tingui el menor protagonisme possible. El compromís de Swegon amb la sostenibilitat és essencial i és la base de tot el treball desenvolupat en la companyia. Com a exemples, destacar entre altres, la gamma de UTAs GOLD certificades PASSIVEHAUS fins a un cabal de 10.000 m³/h, així com la fabricació de les primeres refrigeradores i bombes de calor amb refrigerant natural R290, propà, amb un GWP=3.

 

 toshibaword.PNG

El segell de marca de Toshiba és, sens dubte, la seva aposta per l'eficiència energètica per a poder oferir el mateix confort amb un consum d'energia cada vegada menor. Aquesta és la seva prioritat. Per a això, aquesta companyia destina una gran quantitat dels seus recursos a la recerca i, com a exemple, les tecnologies Inverter i Twin Rotary són algunes dels assoliments que Toshiba ha aportat en el sector.

Un plus: Tots els seus equips tenen una vida útil de 20 anys perquè no construeixen equips de gamma baixa. Toshiba aposta per la qualitat perquè, el millor cost, no és només el preu de compra si no la despesa elèctrica anual, més la despesa en reparacions i més la despesa de comprar un nou equip per avaria o esgotar la seva vida útil (com més duri, menor és aquesta despesa).

 

triluxword.PNG

TRILUX Simplify Your Light representa el camí més senzill i segur cap a una solució d'il·luminació a mesura, energèticament eficient i apta per el futur. TRILUX està completament orientat cap al benefici del client i fa que la llum sigui fàcil per al client. Ampliem la nostra oferta més enllà de productes a sistemes i serveis, oferim serveis i fem solucions intel·ligents.

Impulsada per l'objectiu del desenvolupament continu, TRILUX sempre ha perseguit la mateixa filosofia: millorar constantment la il·luminació per a les persones i el medi ambient. Som responsables dels nostres productes des del seu disseny fins al final de la seva vida útil. Per això treballem per a construir una economia circular en la qual puguem reutilitzar i reciclar els components de les nostres lluminàries, a més de compartir els nostres coneixements en sostenibilitat en la nostra Acadèmia TRILUX. El nostre objectiu és tenir un impacte positiu en el planeta i la societat, tant mitjançant els nostres productes com a través dels nostres socis.