Julio Morà, President de l'ACI, desitja Bones Festes a socis i col·laboradors.

NPR 201230 Felicitacio JMora
Un any més, i ja en comptem dotze des de la creació de la nostra associació, la tradició nadalenca que s'havia fet costum entre les nostres activitats per aquestes dates era la tradicional copa de cava per brindar per l'any que començava. Malauradament, enguany no la podrem celebrar degut a la situació en la que es troba el conjunt de la societat.

Imagino que heu rebut la substitució dolça que amb tant d'afecte s'ha pensat des de l'organització de l'ACI, amb la finalitat de contribuir d'alguna manera al "confitament" que acompanya habitualment aquestes festes...

Ha estat un any en que l’adaptació a una “nova normalitat” ha significat canvis estructurals en la manera d’enfocar la nostra manera de treballar, de relacionar-nos a les nostres empreses i fora d’elles; en definitiva, d’un impacte sense precedents que està sacsejant la nostra forma de vida i, malgrat tot... l’activitat a l’ACI no ha parat ni pararà un moment.

També ha estat un any de canvis a l’associació, ja que des del mes d'octubre comptem amb una nova junta directiva que tinc l’honor de presidir. Aprofito l’ocasió per fer públic l’agraïment a tota la junta directiva anterior que ha estat al capdavant aquests últims quatre anys i, per descomptat, també a l’organització interna de l’ACI i tota la gent que ha donat suport de manera activa, socis numeraris, protectors, en definitiva, a tots aquells que d’una manera o una altra us heu vist involucrats en la marxa d’aquesta eina de representació per al nostre col·lectiu. Aquí agafa tot el sentit el lema que estava imprès a la felicitació que heu rebut: TOTS SOM ACI.

Enfrontem per tant un any que s’apropa inexorable, ple d'incerteses però també carregat de reptes il·lusionants. Sense cap mena de dubte prefereixo quedar-me amb les possibilitats, que son moltes, que amb la tristor d’un any per oblidar.

La força d'aquesta associació és treballar com a col·lectiu, en conjunt, i per això us volem demanar la vostra col·laboració amb idees o iniciatives, ja que qualsevol aportació ens servirà d'impuls i sempre serà benvinguda!!!

Estem desitjant que us sumeu al corrent de l’ACI. És necessari posar en valor la nostra tasca davant de la societat, s’ha de reconèixer el valor afegit que suposa la contractació justa de serveis d’enginyeria i la responsabilitat que les nostres empreses assumeixen pel desenvolupament d’unes feines cada vegada mes tecnològiques.

La nostra innata capacitat d’adaptació i de re-invenció ens farà sortir-nos-en, i és provable que acabin arrelant alguns dels costums que ens ha obligat a adoptar la COVID-19. Mentre tant, esperant que l’any vinent ens puguem fer una abraçada no virtual, us desitjem BONES FESTES, molta SALUT i millor ANY 2021.

Julio Morà
President d'ACI