Un grup d'associats d'ACI participa en aquestes jornades i tenen la oportunitat de conèixer les solucions proposades per Venècia.

JORNADES TÈCNIQUES I VISITA A LES INSTAL·LACIONS
D'AIRLAN/AERMEC A VENÈCIA

Els dies 4, 5 i 6 de juliol, un grup d'associats d’ACI va assistir a les jornades tècniques sobre “Noves solucions i tendències del sector” organitzades per AIRLAN a Venècia, Itàlia. A més a més, van tenir l’oportunitat de visitar les diverses instal·lacions que AIRLAN/AERMEC té a Venècia.

Aquest esdeveniment va permetre als socis assistents, conèixer de primera mà les noves solucions energètiques pel que fa a sistemes de climatització, així com alguns exemples concrets d'aplicació. Paral·lelament, es va visitar la línia de producció i maquinària d’AERMEC.

NPR 180704a06 VIATGE AIRLAN Noti1

Entre altres, es va realitzar una jornada tècnica encarada a tractar les noves tendències del sector de la climatització i l’estat de l’art de les tecnologies i desenvolupaments, a les instal·lacions que té la firma a Bevilacqua (Venècia), visitant posteriorment la fàbrica d’AERMEC, on van fer un recorregut complet per les seves instal·lacions, per veure el procés de fabricació de la seva gamma de productes que destaquen pel disseny i rendiment energètic.

NPR 180704a06 VIATGE AIRLAN Noti2

L’endemà es va visitar una emblemàtica instal·lació equipada amb maquinària de AERMEC que va ser complementada amb una explicació tècnica i detallada sobre el manteniment especial que havien de tenir aquestes instal·lacions pels factors ambientals específics que hi ha a la zona.

NPR 180704a06 VIATGE AIRLAN Noti3

La jornada a AERMEC va concloure amb una visita per Venècia on, acompanyats pels organitzadors del viatge, vam poder visitar tres instal·lacions en edificis emblemàtics com el Teatrinno Palazzo Grassi,  el Hotel Danielli y la Fondation Pinault, situats al centre de Venècia, amb espais climatitzats amb solucions d’AIRLAN-AERMEC.

                                


ACI posa a la disposició dels seus socis tota la documentació i informació de les diferents jornades que organitza. Si voleu consultar-la, la podeu trobar a l'àrea privada dels socis de la pàgina web www.acicat.org