Trobada de AEDICI i ACI a TROX España

 

TROX España convidava a principis del mes de juny a les associacions de AEDICI (Associació Espanyola d'Enginyeries i Enginyers Consultors d'Instal·lacions) i ACI (Associació de Consultors d'Instal·lacions) per desenvolupar una trobada tècnica. Per aquesta trobada celebrada a les instal·lacions de TROX España, es dissenyava un complet programa d'activitats vinculades a les tecnologies i sistemes que la firma desenvolupa.

D'aquesta manera, un important grup de consultors espanyols associats a aquestes associacions es van desplaçar fins a Saragossa per dur a terme un singular passeig per TROX, tenint l'oportunitat de visitar els nous laboratoris d'R + D + I, show-room de producte i sala d'assaig de tecnologies. En aquestes dependències al seu torn, la firma oferia als seus convidats de la mà dels seus experts de producte, una interessant oferta d'activitats; com una lectura tècnica sobre normativa aplicable a una instal·lació sobre sistemes d'extracció de fum, es duien a terme en directe diferents assaigs a unitats fancoil, unitats de tractament d'aire, a més d'una demostració en viu sobre distribució d'aire i amb tecnologia de simulació CFD. Els convidats al seu torn, van tenir l'oportunitat de conèixer en primícia les últimes novetats de GRUP TROX i realitzar una visita a la planta de producció de TROX España.

En aquesta trobada a més a més, durant el sopar la Direcció d'TROX España rendia un especial homenatge a les dues associacions pels seus dècims aniversaris, fent-los entrega d'unes plaques "Golden Grille" senyal d'identitat del GRUP TROX.

Ja en el segon dia de reunió, els convidats van tenir l'oportunitat de relaxar amb una sessió esportiva en què qui més i qui menys va poder demostrar les seves habilitats practicant golf.

Per a més informació a www.trox.es.

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (NPR_190625_TROX_CS.pdf)NPR_190625_TROX_CS.pdf[ ]721 kB