Enginyeria especialitzada en el disseny avançat de instal·lacions en edificació i assessoria energètica

AE-T s'incorpora a l'ACI

AE-T és una enginyeria especialitzada en el disseny avançat de instal·lacions en edificació i assessoria energètica amb més de 12 anys d’experiència. Des de finals de juliol forma part de l’ACI com a soci numerari i, per conèixer-los una mica més, parlem amb el Xavi Noya, cap de projectes de l’enginyeria.

Ens explica que “el nostre valor diferencial és la proximitat amb els nostres clients, l’empatia amb les seves necessitat, problemes i inquietuds i una màxima implicació en els seus projectes a través un tracte humà i professional molt cordial, sincer i proper. És a dir, intentem que cada projecte sigui únic i hi posem tot el nostre coneixement i ànima per desenvolupar-lo amb èxit”.

En els 12 anys d’ofici de la companyia han tingut la oportunitat de treballar en molts projectes diferents, de diferent mida, dificultat i tipologia. De cadascun d’ells n’han extret experiències positives que han incrementat el seu coneixement.

Des de principis d’estiu, AE-T van incorporar-se a l’ACI i esperen poder formar part d’un conjunt de companys d’ofici amb els que compartir coneixement, experiències i bones estones. Benvinguts i que així sigui!