ACI ha publicat dades referents a la tecnologia BIM en el sector de les instal·lacions

 

 

ACI publica un Informe sobre com el BIM s’està implementant a les empreses i quin és el futur d’aquesta tecnología al nostre país

ACI ha publicat dades referents a quina és la penetració actual del mercat de la tecnología BIM al sector de les instal·lacions i la percepció real d’aquest sistema entre els diferents actors del sector.

 

Barcelona, 27 de gener de 2020: En el marc del 1r Congrés d’Enginyeria d’Instal·lacions, dins la sala innovem, va tenir lloc la taula rodona sobre la implementació del BIM a les enginyeries d’instal·lacions, on van participar com a ponents, el Sr. Enric Ros (Director Tècnic d’ARCbcn), el Sr. Josep Maria Noguer (Especialista en Instal·lacions de fluids d’Indus), el Sr. Pablo Moraleda (BIM Manager JG Ingenieros) i com a moderador el Sr. Eloi Coloma (Professor Especialista en BIM UPC. Coloma+Armengol)

D’aquesta taula ha sorgit un article que recull la visió tècnica i imparcial del BIM, els pros i contres i la visió tant dels convidats ponents i moderadors com les intervencions dels assistents que van aportar una visió real de les necessitats que els professionals tenen en el seu dia a dia.

Dins d’aquest informe es responen qüestions com, què és exactament el BIM, com aquest s’ha anat implantant de forma progressiva en tots el sectors, què caldria per agilitzar de manera progressiva la seva implantació a les empreses, o bé la visió i la implantació del BIM de les enginyeries convidades a la taula rodona entre d’altres temes.

Per ampliar la informació podeu descarregar aquest informe a la pagina web de l’ACI, a l’apartat Àrea privada de socis, Ponències 1r CEI.  http://www.acicat.org/serveis/area-privada-de-socis

 

 

 

 

Contacte de premsa:

Carmen Rodríguez

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

T- 681 096 760

 

 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (NPR_200127_informeBIM_CT.pdf)NPR_200127_informeBIM_CT.pdf[ ]468 kB