En marxa les inscripcions pel Rebuild 2020, amb descomptes especials per als socis d'ACI

 NPR 200901 Rebuild Descomptes Encap

Barcelona, 2 de setembre de 2020 - REBUILD (29 setembre – 1 octubre | Barcelona – CCIB) és l'esdeveniment boutique d'innovació per transformar i impulsar l'edificació a través de la industrialització, la digitalització, la sostenibilitat dels nous materials i del disseny.

Descobreix al showroom exclusiu les últimes innovacions, solucions i materials per a l'edificació amb més de 160 empreses. Al costat, el Congrés Nacional d'Arquitectura Avançada i Construcció 4.0, el major fòrum de coneixement i tendències amb un programa únic de conferències. Més de 280 experts mostraran els projectes més disruptius i casos d'èxit per a cada segment del sector (habitatge, hotel, retail, oficina, sociosanitari i institucional) i amb una agenda pròpia per a cada perfil professional (promotor, constructor, arquitecte, aparellador, enginyer, instal·lador, dissenyador d'interiors)

A més, altres activitats com el Talent Marketplace, ConstructionTech Startup Fòrum, Fòrum de Construcció en Fusta, Fòrum de l'Instal·lador, i diversos Summit on destaquem el d'Enginyers, on ACI hi participa de forma activa coordinant-ne els continguts, converteixen REBUILD en una plataforma única de negocis i networking al més alt nivell.

REBUILD marcarà el full de ruta del futur de l'edificació i és, sens dubte, una cita ineludible per als professionals que volen impulsar la seva activitat al major nivell de competitivitat i innovació i portar els seus projectes d'edificació a una nova dimensió.

Gràcies a l'acord de col·laboració entre ACI i REBUILD 2020, els nostres socis poden gaudir d’avantatges i descomptes a l’hora de fer la inscripció perquè no us perdeu la gran cita de 2020 en el món de l'edificació.

Si esteu interessats, cliqueu AQUÍ:

 

 DESCOMPTES REBUILD