En la trobada, que va comptar amb l’assistència de bona part dels associats, es va exposar l’activitat desenvolupada per la Junta i Comissions durant el 2016, essent aquesta aprovada per unanimitat.

IMG001 20170222 redRelatiu a aquest apartat, cal destacar la renovació de Junta Directiva resultant de les Eleccions celebrades al mes de setembre. També la Jubilació d’Emili Pascual, a qui el nou President, Xavier Martínez dedicà unes paraules d’agraïment i reconeixement per la gran tasca duta a terme liderant i coordinant la Comissió Tècnica fins ara, que també feu extensives als companys de la Junta anterior.

Es presentà també la incorporació de Clara Pirot, per donar suport a aquesta Comissió i en tasques de Comunicació i el nou representant del Consell Assessor: Carlos Ibáñez (Sauter Ibérica) que farà d’enllaç entre l’associació i els seus Socis Protectors durant tot aquest exercici. En l’aspecte econòmic, s’aprovà unànimement l’informe presentat.

IMG002 20170222 red
A continuació es varen mostrar les línies d’actuació previstes per al 2017, entre les que cal destacar un Pla d’acció per guanyar una major representativitat i presència durant aquest exercici, així com la presentació de nous serveis als socis i una major diversificació en els actes i jornades que organitza l’associació, donant resposta a propostes fetes pels mateixos membres d’ACI. El Calendari per al 2017, farcit d’activitats, resulta una bona mostra de la varietat i increment d’ocasions que ACI propicia per a que els seus integrants es trobin i intercanviïn opinions i experiències.

Seguidament, i lligat amb el tema anterior, es presentà la Proposta de Pressupost per al 2017, que fou aprovada de forma unànime.

IMG003 20170222 red

 

 

A continuació es van aprovar les noves incorporacions, entres les que destaquem ARC Bcn, com a Socis Numeraris, i Hitecsa-Adisa, Unex, Legrand, Italsan, Orkli i Trane com a Socis Protectors.

En l’última fase de l’Assemblea, es va iniciar un torn obert de preguntes on, a suggeriment d’alguns associats, s’acordà abordar el tema de les formacions específiques per part de l’associació, com a nou objectiu per al 2017.

Finalment l’Associació va oferir un petit refrigeri als assistents, per a seguir d’una forma més distesa amb el debat anterior.

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (NPR_170222_ASSEMBLEA.pdf)NPR_170222_ASSEMBLEA.pdf[ ]430 kB