ACI ha triplicat el nombre d'enginyeries concentrant el seu creixement en els últims 5 anys.

 

ACI celebra l'Assemblea amb 14 noves incorporacions

L'Associació de Consultors d'Instal·lacions ha triplicat el nombre d'enginyeries concentrant el seu creixement en els últims 5 anys.

Barcelona, 14 de abril de 2023 - L'Associació de Consultors d'Instal·lacions (ACI) va celebrar la seva Assemblea General a Barcelona amb la presència de més de 60 associats i la benvinguda del president de ACI, Julio Morá.

juliomora

La reunió va començar amb la lectura i aprovació de l'acta de l'assemblea anterior i els membres presents van tenir l'oportunitat de revisar les activitats i decisions preses en l'última reunió. Posteriorment, es va presentar un resum de les actuacions dutes a terme per l'associació durant l'any 2022 així com l'informe econòmic que també va ser sotmès a votació pels membres de l'assemblea. Es van analitzar els estats financers i es van presentar les conclusions i recomanacions a seguir en l'any vinent.

assambleatots

En l'assemblea es van presentar els principals objectius de ACI per a l'any 2023, en els quals es va incloure la revisió dels objectius i  estratègies marcats a l'inici del camí, atès que l'associació ha evolucionat tant en el nombre d'enginyeries que la componen com en la tipologia d'empreses que formen part. En els últims 15 anys, ACI ha triplicat el nombre d'enginyeries.

Així mateix, es van aprovar les últimes admissions a l'associació, la qual cosa enforteix la veu del sector de la consultoria d'instal·lacions al país. S'uneixen a ACI 5 nous socis numeraris (AE-T ENGINYERIA, BIS MEP SYSTEMS, ESITEC, G4 GROUP, SARPAT DE PROJECTES) i 9 socis protectors (DETNOV, GIRA, TOSHIBA, ZUMTOBEL, KSB SPAIN, SEDICAL, SODECA, SWEGON i TRILUX).

 

 

Finalment, es va obrir un torn de preguntes, on els membres presents van poder fer les seves consultes i plantejar inquietuds. L'assemblea va acabar amb una clara sensació d'unitat i compromís per part de tots els presents fent costat a ACI que continuarà treballant en pro del creixement i enfortiment del sector de la consultoria d'instal·lacions al país, amb l'objectiu de millorar la seva imatge i prestigi enfront de la societat i a l'administració.


comida