Durant l’acte es van presentar les novetats per al 2019 i es va escollir un nou representant del Consell Assessor.

Barcelona, 13 de desembre de 2018. El passat 12 de desembre ACI celebrà a la seva seu de Barcelona l’11a edició del Fòrum d’Enginyeries i Fabricants. Aquest acte, que comptà amb l’assistència de més de 50 persones, ha esdevingut un punt de trobada de les empreses que conformen l’ACI i d’aquelles que hi col·laboren.

NPR 181212 11Forum Encap
En primer lloc, Xavier Martínez, president de l’entitat va agrair la presència dels assistents i va presentar les principals novetats que conformaran el Calendari d’activitats de l’Associació, així com alguns projectes destacats que es desenvoluparan durant l’any vinent. Així mateix, es varen presentar a OTP Global Engineering i a INDUS, enginyeries que s’incorporen al projecte a partir de desembre i a RZB Lighting, que ho farà com a Soci Protector a partir de gener de 2019.

NPR 181212 11Forum Noti1
A continuació, es va escollir a Pere Vilanova de DAIKIN com a nou representant del Consell Assessor per al 2019, prenent el relleu de Fèlix Moreno de LG ELECTRONICS a qui la Junta va voler agrair de forma especial el seu suport, implicació i bons consells durant aquest any intens en què ACI ha celebrat el seu 10è Aniversari.


Seguidament i canviant d’escenari, es va poder gaudir de les especialitats de l’Arrosseria de Xàtiva acompanyant la ja tradicional Copa de Cava amb que ACI obsequia als seus convidats per brindar plegats amb el desig d’un pròsper 2019.