El dijous 22 de Maig a la tarda, a la seu de l’ACI a Barcelona, es va celebrar el 10è Fòrum ACI d'Enginyeries i Fabricants.

El dimarts passat, 22 de Maig per la tarda, a la seu de l’ACI a Barcelona, es va realitzar una nova edició del Fòrum ACI per a Enginyeries i Fabricants, aplegant a un bon nombre dels socis de l’entitat.

6InformeACI Tot
En primer lloc es va presentar el 6è Informe ACI—Anàlisi de les Enginyeries, referit a dades del 2017, nascut a partir d’una proposta sorgida en el marc del 1r Fòrum ACI d’Enginyeries i Fabricants amb l’objectiu de proporcionar als membres d’ACI una valoració el més real possible sobre l’estat actual del sector, a partir de les dades aportades pels propis socis sobre el seu volum de negoci, analitzant-ne la distribució del mateix.

Amb aquesta finalitat s’envien enquestes a tots els despatxos professionals que conformen l’ACI demanant dades relatives a l’exercici 2017. Amb els resultats obtinguts s’elabora aquest informe amb la voluntat d’esdevenir un reflex del mercat de la Consultoria d’Instal·lacions en l’exercici 2017. Enguany s’ha introduït la possibilitat d’aportar les dades a través d’un qüestionari a l’àrea privada del web, facilitant-ne el procés. Potser per això s’ha incrementat la participació en gairebé un 20%.

IMG 20180522 182455705 300x200
A continuació, es va presentar davant els assistents l’acte de celebració que tindrà lloc el proper 10 d‘octubre a la tarda amb motiu del 10è Aniversari de l’ACI, on s’espera la participació de tots els socis actuals i altres agents representatius del sector de l’edificació. L’esdeveniment en què s’està treballant intensament des de fa uns mesos, s’allunya de les jornades tècniques que l’ACI ofereix habitualment, i té la voluntat de fer passar als assistents una estona agradable.

ACI posa a disposició dels seus associats tota la documentació i informació de les diferents jornades que organitza. Si voleu consultar-les, les podeu trobar a l’àrea privada de socis de la pàgina web www.acicat.org