El proper 16 d'octubre de 2018, KEYTER TECHNOLOGIES organitza una jornada sobre mètodes climàtics en piscines cobertes.

47a Jornada Tècnica Interna

Metodologia per la climatització
en piscines cobertes

 


Cada vegada són més els usuaris que opten per utilitzar les piscines cobertes per poder fer esport, esdevenint d'aquesta manera, en veritables punts de trobada on la gent gaudeix dels seus serveis i activitats. 

Per aquesta raó, i davant la situació actual que es troben els responsables de gestió d'aquestes piscines, en  molts casos impulsats per la mateixa Administració, es plantegen la reposició dels equips de climatització originals per uns de més eficients energèticament, KEYTER TECHNOLOGIES ens ofereix la següent jornada amb l'objectiu de proposar-nos diferents sistemes i novetats tecnològiques en l'àmbit de la climatització. 

La jornada s'estructurarà amb tres parts, on s'explicarà la normativa d'ús d'aquests aparells, la metodologia i el disseny de la instal·lació segons les necessitats de l'usuari final, amb l'objectiu d'oferir aplicacions pràctiques que milloren el rendiment energètic d'aquest tipus d'edificis.

Impartirà la jornada, Francisco Javier Sanabria Rodríguez, Responsable de Prescripció de KEYTER - TECHNOLOGIES.

 

1.Consideracions generals

- Objectius

- Paràmetres i normativa

- Càlcul de necessitats

- Recomanacions en la instal·lació

2.Sistemes de deshumectació

- Combinació aire exterior

- Deshumectació en bateria de fred

- Dessecants i combinacions

 

3.Recuperació de calor

 

4.Tendències actuals

- Solucions tècniques al mercat

 

NPR 181016 47JtInt INTARCON Noti

Esperem que la jornada sigui del seu interès.


ACI posa a disposició dels seus associats tota la documentació i informació de les diferents jornades que organitza. Si voleu consultar-les, les podeu trobar a l’àrea privada de socis de la pàgina web www.acicat.org