ACI ha celebrat un nou Afterwork sobre Compliance, dins el Cicle dedicat a millorar la gestió dels despatxos professionals, posat en marxa aquest 2017.

ACI ha celebrat un nou Afterwork sobre Compliance, dins el Cicle dedicat a millorar la gestió dels despatxos professionals, posat en marxa aquest 2017. Aquest nou format es basa essencialment en posar en comú i compartir experiència professional i coneixement entre associats amb la finalitat d’abordar aspectes molt específics que sorgeixen en les consultories, però que difereixen dels que es tracten habitualment en les jornades tècniques.

El passat 18 d’octubre es celebrà el 3r Afterwork ACI per aclarir conceptes sobre el terme legal “Compliance”. Per a l’ocasió es va comptar amb l’experiència del Bufet d’advocats Molins & Parés, especialistes en Dret Penal i Compliance, que van debatre amb els assistents durant dues hores.

NPR 171018 3AFW Complience Noti1 CT

De la mà de la Sra. Laura Parés, Sòcia del Bufet Molins&Parés, i de Trinidad de Vedia, advocada especialitzada en Compliance, es va estructurar la trobada en funció dels temes que més interessaven a les enginyeries que hi van assistir.

En primer lloc, es varen aclarir conceptes com la responsabilitat penal de la persona jurídica, corrupció en els negocis, suborn, tràfic d’influències, delictes sobre l’ordenació del territori i l’urbanisme, o contra recursos naturals i medi ambient, per finalitzar establint el que es considera alteració de preus en concursos i subhastes públiques.

En un segon bloc, es va parlar de diferents models de prevenció de delictes i com s’haurien de desenvolupar, així com els motius pels quals es considera beneficiós d’implantar-ne un.

Podeu trobar la ponència complerta a la Zona privada de socis del nostre web.

Finalment, es va sol·licitar al Bufet Molins&Parés un pressupost adaptat a les necessitats legals de les diferents tipologies d’empresa que integren l’ACI.

Tots aquells que estiguin interessats en assistir a aquestes o altres jornades que organitza ACI, poden posar-se en contacte amb l’Associació, dirigint un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé trucant al 693.84.01.27.