Gràcies a la participació de SIBER com a Patrocinadors Platí, els socis de ACI gaudiran d'un 20% de descompte en la inscripció. 

20% DESCOMPTE per a socis ACI al Vè CONGRÉS EEGN (Edificis Energia Gairebé Nul·la)

 


Siber, empresa capdavantera en ventilació eficient, participarà com a Patrocinador Platí, al V Congrés EEGN (Edificis Energia Gairebé Nul·la), organitzat per Grup Tecma Xarxa a Madrid el proper 28 de novembre.

Fruit d'aquesta col·laboració, els socis de ACI podran gaudir d'un 20% de descompte en el preu final de la inscripció.

El Congrés d'Edificis d'Energia Gairebé Nul·la (EEGN) és un fòrum de trobada professional on abordar l'estat actual dels Edificis d'Alta Eficiència i les implicacions que representen per al sector de l'edificació, la construcció, l'arquitectura i els serveis relacionats a Espanya.

El Congrés abordarà aspectes clau que afecten als EECN a Espanya des d'un punt de vista integral i multidisciplinari, tractant tant temes tècnics, normatius i oportunitats de negoci, com contemplant solucions per a la Nova Edificació i per a la Rehabilitació mitjançant diferents formats.

El V Congrés d'Edificis d'Energia Gairebé Nul·la (EECN) se celebrarà el dia 28 de novembre de 2018 a l'Espai La Nau (C/ Cifuentes nº 5, 28021 Madrid)

Consulteu el programa AQUÍ

Inscriu-te AQUÍ


ACI posa a la disposició dels seus associats tota la documentació i informació de les diferents jornades que organitza. Si voleu consultar-les, les podeu trobar a l'àrea privada de socis de la pàgina web www.acicat.org

 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (NPR_181029_DteEECN_SIBER.pdf)NPR_181029_DteEECN_SIBER.pdf[ ]380 kB