El passat 5 de novembre, es va celebrar el 1r Congrés d'Enginyeria d'Instal·lacions que va organitzar l'ACI.

ACI, l'Associació de Consultors d'Instal·lacions, va celebrar el passat 5 de novembre el seu primer Congrés d'Enginyeria d'Instal·lacions. L'associació va ser creada en 2008 amb l'objectiu de promoure i dignificar la imatge dels Consultors d'Enginyeria en el món de l'edificació i treballar conjuntament per uns objectius comuns.

 

Barcelona, 8 de novembre de 2019: El passat 5 de novembre, es va celebrar en l'edifici de World Trade Center de Barcelona, el 1r Congrés d'Enginyeria d'Instal·lacions organitzat per ACI, amb l'objectiu de generar un nou espai d'intercanvi de coneixement i experiència referent per als consultors d'instal·lacions i altres agents relacionats amb el món de l'edificació. 

L'acte inaugural, que va comptar amb la presència del Sr. Eloi Badia, Regidor d'Emergència climàtica i Transició ecològica de l'Ajuntament de Barcelona, i del Sr. Ferran Falcó, Secretari General de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, va donar el tret de sortida a l'esdeveniment en el qual el Sr. Xavier Martínez, President de ACI, va agrair el suport rebut per les institucions i va animar als assistents a gaudir del Congrés.

Amb més de 400 visitants al llarg del dia i més de 30 ponències i taules rodones agrupades entorn a tres centres d'interès (Solucions tecnològiques innovadores, anàlisis de tendències i evolució, gestió empresarial i d'equips) es van debatre diferents temes d'interès amb ponents rellevants.  Aquest Congrés va néixer amb un format innovador oferint una programació ininterrompuda durant tot el dia i un flux constant d'assistents en les 3 sales.

La sala d'exposició, amb 17 expositors i una àrea de networking, va convidar als acreditats a servei d'àpats al llarg de la jornada, la qual cosa va permetre als assistents romandre en el recinte del Congrés mentre aquest va tenir lloc.

L'acte de clausura, en el qual va intervenir el Sr. Jordi Sanuy, Director de Qualitat de la Agència de l’Habitatge de Catalunya i el Sr. David Ferrer, Secretari General de Polítiques Digitals de la Generalitat de Catalunya, va culminar amb l'agraïment a tots els que havien fet possible el Congrés per part del Sr. Xavier Martínez, donant pas a continuació al tradicional brindis final amb cava.