Fins a 150 convidats ens van acompanyar en una vetllada plena de sorpreses i on, de ben segur, van sorprendre a més d'un!

10è ANIVERSARI ACI

 


Barcelona, 16 d'octubre de 2018

El passat 10 d'octubre, ACI vam celebrar, a l'edifici del Caixaforum de Barcelona, un esdeveniment per commemorar els nostres 10 anys d'existència com a associació. L'esdeveniment, que tenia com a patrocinadors principals a Italsan i Daikin, va reunir a més de 150 convidats que durant més d'una hora van estar atents a les indicacions de Vincent Regnier encarregat de la presentació i amenització de l'acte.


“Tot va començar quan un grup d'enginyers ens reuníem periòdicament en el que anomenàvem “els dinars al París”. Estàvem decidits a construir una associació amb dos objectius principals: d'un costat dignificar les instal·lacions en l'edificació i per un altre, ser un punt de trobada en el sector” va assenyalar Xavi Martínez president de l'ACI. I va afegir que “arribar fins aquí, superar la crisi en la qual el nostre país va estar immersa i complir 10 anys té el seu mèrit, però aquesta dècada no és una destinació sinó amb prou feines un punt de pas per celebrar molts aniversaris més”.


Durant la gala es van lliurar diversos reconeixements:

  • Als iniciadors del projecte: JOSEP TÚNICA, ALBERT SALAZAR I JOAN FIGUERAS
  • Als patrocinadors més fidels: LUTRON, ZUMTOBEL i SERVOCLIMA
  • Al responsable de la comissió tècnica: EMILI PASCUAL
  • Als presidents honorífics: LLUÍS J. DUART i JOSEP Mª TREMPS


Amb l'eslògan “Tots som ACI i entre tots fem ACI” es va concloure l'acte per donar pas a un còctel al hall de l'edifici.

Gràcies a tots i totes per acompanyar-nos! #ACI10Aniv

NPR 181010 10Aniv Encap

NPR 181010 10Aniv Noti

NPR 181010 10Aniv Noti2