Siber llança tres categories de solucions de ventilació de Doble Flux

Premium, Optimo i Basic: les tres noves categories de Siber que s'adapten a qualsevol tipologia de projecte

 SINF 210136 siber encap

 

 • Siber llança tres categories de solucions de ventilació de Doble Flux que s'adapten a qualsevol mena de projecte d'edificació residencial

   

  Juny 2021, Barcelona - Siber, l'empresa líder del sector de la ventilació intel·ligent a Espanya, torna a fer un pas endavant com a fabricant de referència en innovar desenvolupant les noves gammes de solucions de ventilació, que permeten adaptar-se encara millor a qualsevol mena de projecte d'edificació a través de tres categories: PREMIUM, OPTIMO i BASIC. D'aquesta manera, segons les necessitats tècniques i econòmiques disponibles de cada projecte, l'empresa compta amb la modalitat perfecta per a proporcionar la millor solució tècnica i servei del sector.

   

  De fet, Siber és l'empresa que més serveis associats ofereix al costat dels Sistemes de Ventilació donant suport i assessorament a tots els professionals involucrats en el projecte d'edificació: des de la fase inicial de disseny i dimensionament, fins a la post-venda amb el posterior manteniment. D'aquesta manera, Siber assegura la correcta execució i el perfecte funcionament del sistema de ventilació. Per aquest motiu i amb la voluntat de continuar sent el partner estratègic clau en qualsevol projecte, sense oblidar la missió de la companyia, Siber vol fer arribar la qualitat de l'aire i confort amb estalvi energètic sent respectuosos amb el medi ambient a quants més llars millor amb independència de la seva capacitat econòmica. “Gràcies al gran equip humà en el qual comptem amb alguns dels millors especialistes del país en la nostra matèria, hem adaptat les nostres tecnologies i serveis a les necessitats reals que l'edificació i els professionals involucrats demanden en el segle XXI”, explica Santiago Pascual.

   

  Adaptant-se a aquest nou concepte innovador de categories, Siber ha desenvolupat unes noves gammes de sistemes de ventilació mecànica controlada amb recuperació de calor (VMC DF) per a donar resposta a la demanda del mercat.

   “Amb els nous desenvolupaments EVO, Optima i Basic, aconseguim acostar la tecnologia de ventilació de doble flux a qualsevol tipologia d'habitatge” comenta Santiago Pascual. Un pas estratègic que posiciona a Siber, una vegada més, com l'empresa líder del sector de la ventilació.

   

   Equip DF Evo

   En la categoria Premium es troba l'innovador equip de doble flux EVO, on destaquen les seves prestacions de IOt, connectivitat, potencial de control i monitoratge dels paràmetres de la qualitat de l'aire de l'habitatge que, al costat de la seva alta versatilitat d'instal·lació, un disseny extraplano i aerodinàmic, el converteixen en l'equip de recuperació de calor més completa, eficaç i eficient del mercat. El seu funcionament silenciós assegura el confort acústic i la seva àmplia gamma de filtres intercanviables i adaptables a les necessitats de cada habitatge garanteixen una òptima qualitat d'aire interior. Gràcies a les seves altes prestacions i un disseny especial l'equip compta amb el certificat Passivhaus, avalat pels millors estàndards de qualitat.

   

  L'equip EVO presenta tecnologia de ventilació a cabal constant i by-pass 100% automàtic incorporat. Garanteix la màxima eficiència energètica, amb una recuperació de fins al 95%, tot això avalat pels més alts estàndards de qualitat, entre ells la seva certificació Passivhaus.

   

  Amb l'App EVO ja és possible convertir qualsevol habitatge en una Smart house, podent conèixer i obtenir la qualitat d'aire que es desitgi en qualsevol moment i des de qualsevol lloc, gràcies a la seva àmplia varietat de dispositius sense fils. El seu comandament multicontrol sense fil permet la completa configuració dels paràmetres del nostre equip i la seva programació horària autònoma, permetent que, al llarg de la jornada, l'equip EVO s'adapti al ritme de funcionament de la llar.

   

  Equip DF Optima

   L'equip Optima és per a aquells que no desitgen renunciar a la màxima qualitat d'aire interior amb unes altes prestacions tècniques a un preu optimo i apte per a tots.

   Compta amb tecnologia a cabal constant amb by-pass, a més de tenir una àmplia varietat de filtres, ha estat dissenyat per a garantir el confort acústic en l'habitatge.

  És un dels equips més compactes i versàtils del mercat, gràcies a la seva grandària reduïda i les seves boques i desguassos orientables, encaixant així en qualsevol necessitat arquitectònica de la instal·lació.

   
   
  Equip DF Basic 
  Amb l'equip Basic ja no hi ha excusa per a poder gaudir d'un aire sa i renovat en totes les llars. Des de petits propietaris decidits a millorar la seva salut i confort en l'habitatge individual, fins a grans promocions d'habitatges d'iniciatives públiques per a habitatge social, el BASIC és l'opció més universal que acosta a tota l'experiència de la ventilació de doble flux.
   
  Compta amb una regulació simple i intuïtiva i un by-pass manual, que permet aprofitar el refredament nocturn dins de l'habitatge en les nits d'estiu.