Torna el Roadshow de Viessmann – La nova generació s'obre camí

 

SINF 210163 Viessman encap

 

El 2020 ha estat un any de reptes per a tots els professionals. Hem viscut un període marcat per les dificultats emocionals que ha portat la distància que ens ha obligat a mantenir el virus i que ens ha allunyat dels nostres sers estimats i companys de treball. Afortunadament les tendències estan canviant i el 2021 ens porta moltes esperances amb la creixent taxa de vacunació i les millores en les perspectives econòmiques. La volta a la vida que coneixíem sembla estar cada dia més a prop.

 
 

Per a promoure aquest esperit de canvi, entusiasme i optimisme i trencar de manera segura amb les distàncies, del 13 de setembre al 15 d'octubre, Viessmann torna a organitzar un Roadshow que passarà per la majoria de les províncies espanyoles. El camió ha estat especialment equipat en la central de Viessmann en Allendorf (Alemanya), comptant amb la nova generació de calderes i bombes de calor. També presentarem en primícia els nostres nous conductes Vitoair, que permet dissenyar tot el sistema de ventilació d'un habitatge, les nostres últimes novetats en serveis digitals i moltes més solucions innovadores.

 
 

Les parades i dates poden ser consultades en www.viessmann.es/es/roadshow. Tots els professionals estan convidats a veure les nostres novetats i passar una estona agradable amb Viessmann. A més es sortejaran 5 estades per a dues persones en Paradors d'Espanya entre tots els assistents.