TOLEDO FLAT, en un total de nou grandàries, s'obre pas en una notable gamma d'aplicacions.

TOLEDO FLAT, una notable gamma d'aplicacions.

 

SINF 210139 RZB encap

 

TOLEDO FLAT està disponible com a versió empotrable, de superfície i per a embotir i, amb els seus dos formats - circular i quadrat - en un total de nou grandàries, s'obre pas en una notable gamma d'aplicacions.

I ara hi ha fins i tot noves possibilitats d'aplicació, gràcies a les noves versions de downlights empotrables amb alta mena de protecció IP 54 en el costat del local.
 

Gran varietat de variants

El conjunt d'assoliments tècnics, la multiplicitat de variants i, no en últim lloc, l'agradable senzillesa intemporal converteixen a la família TOLEDO FLAT en la favorita dins del segment dels downlights, com un autèntic multitalent per a entorns industrials i privats, única quant a rendibilitat i facilitat d'ús.

Tot sobre Toledo Flat

 

Llegir més

Gairebé tots els dissenys i grandàries estan també disponibles com a lluminàries d'emergència amb bateria autònoma o sistema de bateria central. Aquesta addició a la família simplifica una vegada més la planificació i permet la continuïtat del disseny.

Brochure

 

Veure

Digna d'esment és també la seva eficiència: enfront dels downlights amb llums convencionals, l'ús de TOLEDO FLAT permet un estalvi d'energia de fins al 67 per cent.

Video del producte