Schneider Electric presenta la nueva cel.la de mitja tensió sense SF6

Innovation Talk Sustainable MV Technology for the Future

SINF 210089 schneider ENCAP

 

Schneider Electric presenta la nova cel·la de mitjana tensió sense SF6, SM AirSeT que substitueix el hexafloururo de sofre per la innovadora tecnologia de tall en buit i aïllament en aire pur.

 
 
 No et perdis el llançament de la nova gamma de cel·les de mitjana tensió.
 
 
Coneix perquè aquesta innovació tecnològica és la millor alternativa al SF6 per a clients que saben que invertir en sostenibilitat i digitalització és una aposta de Futur.
Descobreix la nova cel·la SM AirSeT en funcionament i experimenta de prop les seves potents capacitats digitals, la seva extraordinària endurancia mecànica i la seva indubtable eficiència.
 
 
Avancem cap a un món més elèctric. En 2050 la demanda d'energia creixerà un 62%, la qual cosa implicarà una major electrificació i més equips elèctrics per a la infraestructura necessària.
 
 
Hi ha més de 30 milions d'instal·lacions de mitjana tensió que usen l'hexafluorur de sofre, però malgrat la seva fiabilitat té un alt potencial d'escalfament global. És el moment d'apostar per equips de distribució elèctrica més sostenibles i digitals. 
 
 
Descobreix perquè SM AirSeT és la millor alternativa al SF6 en el Innovation Talk Sustainable MV technology for the Future.
 
 
 
 
Els assistents podran gaudir d'una promoció exclusiva de llançament!
 
 
 
Data: 6 de maig
 
Hora: 10h
 
 

Link de registrehttps://go.schneider-electric.com/ES_202104-Evento-AirSeT_LP.html?source=Webinar&sDetail=ES_202104-Evento-AirSeT-Specifiers&source=Webinar&sDetail=ES_202104-Evento-AirSeT-Specifiers&utm_source=ACI