Samsung va introduir el primer equip split de paret del mercat amb tecnologia Wind-Free en 2017

 

Samsung va introduir el primer equip split de paret del mercat amb tecnologia Wind-FreeTM a Europa en 2017. Els climatitzadors amb tecnologia Wind-Free™ utilitzen un sistema de refredament de tres passos. En el primer, la temperatura disminueix ràpidament en la manera Refredament ràpid. En el segon, s'empra una funció de deshumidificación per a ajustar el nivell òptim d'humitat. Finalment, quan s'aconsegueix la temperatura desitjada, s'activa la manera de refredament Wind-Free™ per a mantenir aquests valors i assegurar un nivell ideal de confort.

Amb això, amb la manera Wind-Free™, l'aire fresc es distribueix de manera suau i uniforme a través de milers de microorificios, creant un estat de «climatització sense corrents d'aire». Així, permet a les persones viure, treballar i relaxar-se còmodament sense ràfegues desagradables d'aire fred.

A més, la nova generació de climatitzadors Wind-Free™ de muntatge en paret utilitza el nou i eficient compressor Digital Inverter Boost, que permet a l'usuari mantenir la temperatura desitjada reduint el consum d'energia. El nou compressor Digital Inverter Boost s'ha desenvolupat per a ajudar a mantenir la temperatura interior de manera eficient, sense necessitat d'encendre i apagar contínuament la unitat.

Procés d'instal·lació

Una de les principals característiques és que Samsung Wind-Free és fàcil d'instal·lar, mantenir i especialment, transportar. El temps d'instal·lació és d'aproximadament uns 5m, ja que, respecte a equips anteriors, enguany no disposa de caragols i es pot muntar sense necessitat de disposar d'eines específiques per a la seva instal·lació. Disposa d'un disseny modular simple i lleuger per a una fàcil instal·lació. En el cas de l'aire condicionat que conté refrigerant R-32, s'haurà d'assegurar de la superfície mínima requerida de l'habitació per norma. L'altura mínima d'instal·lació de la unitat interior és de 0,6 m per a la mena de sòl, 1.8m per a la mena de paret, 2.2m per a la mena de sostre.

Funcionament intel·ligent

La nova gamma Samsung de muntatge en paret optimitza el procés de refredament gràcies també a la seva funció AI Acte Comfort, una solució d'intel·ligència artificial que possibilita un ús més eficient de l'aire condicionat. AI Acte Comfort analitza les condicions ambientals, les temperatures i maneres de refredament preferits pels usuaris i fins i tot la meteorologia exterior per a aplicar automàticament la configuració més adequada.  En definitiva, es basa en la temperatura preferida dels usuaris i en la temperatura exterior i canvia automàticament a la manera més adequada, inclosos el refredament Wind-Free™, ràpid i normal, per a mantenir unes condicions òptimes i el màxim confort.

Eficiència energètica

Principalment, la gran diferència respecte al model convencional de Samsung, consisteix en el fet que millora el confort. Passem, respecte al model convencional, de 261mm a 215mm, la qual cosa representa un 18% més prim. A més, amb el nou model Samsung Wind-Free, el ventilador és un 15% més gran, la qual cosa proporciona un major rendiment en manera freda, a més de disposar d'una fulla 31% més ampla. A tot ésto, l'equip porta una sonda d'humitat i així assegurem una humitat i temperatures correctes.

Passem de 21.000 micro forats enfront dels 23.000 d'aquest nou model, un 10% més. Un estalvi d'energia, de fins a un 68% respecte al model convencional. D'altra banda, els models Wind-Free™ Elit i Wind-Free™ Avant tenen un filtre afegit, també recobert amb zeolita i que contraresta l'entrada de virus, al·lergògens i bacteris. Aquest filtre, denominat Tri-Care, té com a objectiu provocar la divisió cel·lular en entrar en contacte amb la zeolita, fent que disminueixi considerablement la propagació dels bacteris quan s'emet l'aire.

Quant a reduir el soroll, passar de 26 dB (A) de soroll a només 23 dB (A), tot es basa pel compressor Digital Inverter Boost, pel fet que el flux de fluid comprimit està optimitzat per a reduir el soroll, a més d'utilitzar imants de Neodimi per a aconseguir una alta eficiència energètica.

Manera Wind-Free™ Good Sleep

Amb la manera Wind-Free™ Good Sleep es crea l'entorn ideal per a dormir sense desagradables fluxos d'aire fred. El seu control de temperatura, amb refrigeració Wind-Free™, ajuda a dormir ràpid, descansar profunda i còmodament i despertar totalment renovat.

Sensor de detecció de moviment (MDS)

Compte amb un sensor integrat de detecció del moviment (Motion Detect Sensor o MDS) que segueix els moviments dels usuaris per a garantir un refredament eficient, evitant despeses innecessàries d'energia. El sensor detecta si no hi ha ningú a l'habitació i canvia automàticament els ajustos del climatitzador per a pujar lleugerament la temperatura o activar la manera en repòs. Les unitats Wind-Free™ Elit, compten amb una etiqueta energètica de A+++ per a SEER i SCOP, la màxima classificació d'energia que pot obtenir-se a Europa.

SmartThings

Les unitats poden controlar-se i supervisar-se en remot utilitzant l'app Samsung SmartThing, que permet a l'usuari encendre i apagar el climatitzador, seleccionar les maneres de refredament preferits, programar el funcionament i fins i tot monitorar el consum d'energia, tot això amb un simple toc. I amb el control de veu de Samsung Bixby, l'usuari pot dir-li a la unitat el que desitja directament a través del telèfon intel·ligent.

Tipus d'instal·lacions per a  Wind-Free™

En Samsung Climate Solutions portem més de 40 anys apostant per fabricar sistemes d'aire condicionat, estant a l'avantguarda en I+D, apostant per dissenys mediambientals responsables, i, per això, el nostre principal repte és continuar esforçant-nos dia a dia a oferir innovacions avantguardistes per a iniciatives de climatització, així com les últimes solucions de connectivitat digital.

La nova gamma Wind-Free™ de Samsung empra tecnologies innovadores per a  oferir un nou nivell de comoditat en tota mena d'espais, per la qual cosa està dissenyada per a qualsevol mena d'espai i instal·lacions. La tecnologia Wind-Free™ està disponible per a Cassette d'1 i 4 vies.


En general, Samsung Climate Solutions es troba actualment a continuar cobrint les necessitats del mercat quant a solucions de climatització, aigua calenta sanitària, ventilació i edificis intel·ligents, en entorns comercials, oficines i hotels. A més, Samsung s'enorgulleix de proporcionar formació contínua, especialment ara online, en suport tècnic i una distribució d'operacions única.