Per a que el futur de la calefacció residencial sigui intel·ligent i sostenible

 
 Schneider Electric y Panasonic s'associen per a que el futur de la calefacció residencial sigui intel·ligent i sostenible

Per a fer front a la crisi global del canvi climàtic és necessari estalviar energia i fer que les llars del futur siguin intel·ligents i sostenibles. Drayton by Schneider Electric, una marca associada de Schneider Electric, s'ha associat amb Panasonic per a substituir les calderes de gas tradicionals i oferir un sistema de control de la calefacció habitació per habitació a través de la seva gamma de solucions de gestió de l'energia Wiser, perfectament integrades amb les bombes de calor de font d'aire Aquarea de Panasonic i l'aplicació Aquarea Smart Cloud i Service Cloud.

Schneider Electric ofereix solucions sostenibles i energèticament eficients per a bombes de calor residencials a Europa. Aquesta oferta integrada es posarà a prova primer al Regne Unit.

Escalfar la casa pot suposar una gran càrrega energètica, sobretot a l'hivern o en el cas dels habitatges europeus més antics i mal aïllades. En el context de l'augment de les factures d'energia i dels topalls energètics previstos per a enguany en tota la regió, continua la persistent preocupació dels propietaris d'habitatges pel cost de la calefacció i el consegüent augment de les factures d'energia. Escalfar les habitacions individualment és una forma molt més eficient d'assegurar-se que només les habitacions que s'utilitzen estan a una temperatura agradable.

Gràcies a aquesta nova col·laboració, els propietaris d'habitatges podran instal·lar les bombes de calor d'aire Aquarea de Panasonic i controlar la calefacció habitació per habitació, utilitzant Wiser amb el sistema Aquarea. La gamma de solucions de gestió de l'energia en la llar Wiser, amb la seva aplicació Wiser, ofereix als propietaris un major control dels diferents dispositius. També els permet gestionar el consum d'energia a través de l'automatització intel·ligent, fent que les llars siguin més eficients energèticament, a més d'ajudar els propietaris a reduir les seves factures i la seva petjada de carboni, fent que la llar intel·ligent i sostenible del futur sigui una realitat més pròxima.

La forma més intel·ligent d'utilitzar les bombes de calor

Wiser es pot configurar fàcilment amb la bomba de calor Aquarea de Panasonic, la qual cosa permet als instal·ladors crear sistemes multizona, en els quals la calefacció es controla a distància habitació per habitació. Els usuaris poden supervisar i ajustar fàcilment la calefacció en cada habitació i a través de qualsevol dispositiu habilitat per a la web, incloses les aplicacions Android i iOS i els navegadors d'Internet. L'aplicació permetrà als propietaris eliminar la calefacció innecessària gràcies a les maneres intel·ligents de Wiser. Per exemple, l'activació de la Manera Absent quan l'habitatge està desocupat ajuda a reduir el consum d'energia.

Remi Volpe, Director General de Drayton, comenta: "Per a aconseguir un habitatge Net Zero, serà necessari que diferents tecnologies treballin juntes per a optimitzar el seu rendiment. Això és especialment important quan es tracta del sistema de calefacció. Aquesta nova associació amb Panasonic ens permetrà convertir Wiser en una solució completa d'automatització de la llar". La fase 1 contempla la integració de Wiser amb la bomba de calor Aquarea de baixes emissions de carboni de Panasonic, i en les fases futures s'ampliaran les capacitats de l'aplicació Wiser Home per a incloure altres dispositius de Panasonic, com la il·luminació i els electrodomèstics."

Richard Bishop, Director de Marketing del el Regne Unit i Irlanda de Panasonic, afegeix: "En Panasonic, donem gran importància a la creació d'associacions ètiques que s'ajustin als nostres valors fonamentals. Estem molt contents de treballar amb Schneider Electric, que està impulsant el canvi per a una vida amb baixes emissions de carboni. Aquesta integració proporcionarà als propietaris un major control sobre cada habitació de les seves llars i un accés addicional a informació detallada, la qual cosa els permetrà prendre decisions més informades, en un moment en el qual mantenir l'ús de l'energia sota control és més important que mai."