Samsung Climate presentarà, en les seves formacions de maig,al seu producte estrella, DVM S2

 

Samsung Climate presentarà, en les seves formacions de maig,al seu producte estrella, DVM S2

 

SINF 210097 samsung ENCAP

 

Madrid – 6 de maig de 2021 – Samsung Climate Solutions, en la seva aposta continuar enriquint les relacions amb els seus clients i el seu canal de distribució, igual que va realitzar els passats mesos de març i abril, anuncia importants novetats en les formacions en línia de maig per al sector de climatització, enfocat als professionals comercials i tècnics d'aquest àmbit.

 

Per a aquest mes, la principal novetat en les formacions és la presentació d'un dels productes estrella de la companyia per al 2021. Es tracta de la nova gamma DVM S2 de Samsung Electronics Air Conditioner Europe, que ofereix una eficiència energètica líder en el sector i capacitats de control amb IA per a optimitzar les condicions climàtiques en funció dels diversos entorns. A més, permet una major flexibilitat d'instal·lació i facilitat de servei. La nova gamma DVM S2 és totalment compatible amb els productes WindFree™ i pot connectar-se a fins a 64 dispositius d'interior.

 

Com és sabut, el programa es realitza en sessions d'hora i mitja de durada i és completament gratuït. Està impartit per experts de Samsung Climate Solutions, on s'exposaran totes les novetats comercials i principals solucions tècniques del nou equip DVM S2.

 

Els distribuïdors i instal·ladors en climatització que estiguin interessats a assistir en línia a les pròximes formacions de Samsung Climate Solutions, poden posar-se en contacte amb el seu comercial habitual per a més detalls.

 

Programa de formació en línia:

 

MAIG 2021:

 

  • 13 de Maig (16:00h): LLANÇAMENT DVM S2

            Instal·ladors Premium de Samsung Climate Solutions

 

  • 20 de Maig (16:00h): LLANÇAMENT DVM S2

           Sector de climatització

 

  • 27 de Maig (16:00h): CONTROL