Samsung Climate Solutions vol premiar als distribuïdors i instal·ladors

Samsung Climate Solutions llança una gran promoció per a aquest hivern per la compra de Productes Gamma EHS (ClimateHub)  

Madrid – 10 de novembre de 2021 – Samsung Climate Solutions ha llançat recentment una gran promoció al sector de la climatització, on vol premiar als distribuïdors i instal·ladors que comprin productes de la seva Gamma d'AEROTERMIA  (EHS).

Samsung Climate Solutions ha llançat recentment al sector de la climatització la promoció d'hivern “EHS WINTER CAMPAIGN”, vàlida des de l'1 d'octubre al 31 de gener de 2022, per la qual vol premiar amb importants premis de productes Samsung, tant als distribuïdors autoritzats per la companyia, com a instal·ladors clients i no clients, per les compres de productes de la Gamma EHS (ClimateHub), que realitzin durant el període i de manera acumulada.

Participar i aconseguir el regal Samsung és molt senzill, ja que solament s'hauran d'inscriure a https://promociones.climatizacionseace.com, registrar els nombres de sèries dels productes de la Gamma EHS (ClimateHub), acollits en la promoció, i canviar els punts aconseguits pels diferents premis Samsung. En concret, si els distribuïdors autoritzats o instal·ladors participen en la promoció de punts, podran aconseguir des de Galaxy Flip, Z Fold, S21,Televisions Samsung Led, Tabs A7,...etc, així fins a un total 14.500 punts disponibles en la promoció per a canviar en premis Samsung.

Per a més informació sobre els productes acollits en la promoció EHS (ClimateHub) o sobre les condicions legals d'aquesta, poden posar-se en contacte directament a través del delegat o comercial de zona de Samsung Climate Solutions, o registrar-se en
https://promociones.climatizacionseace.com

 
Sobre Samsung Electronics Air Conditioner Europe B.V. (SEACE)
Des que presentés el seu primer sistema d'aire condicionat en 1974, Samsung Electronics ha redefinit constantment la climatització còmoda en interiors per a la societat del demà, en tots aquells llocs en els quals les persones viuen experiències memorables junts, ja siguin espais comercials o llars. En Samsung, anem més enllà de l'habitual gràcies al nostre implacable interès per traspassar els límits de la tecnologia, la innovació i el disseny. Samsung Electronics va entrar en el mercat europeu d'aires condicionats comercials en 2005. A causa del ràpid creixement, i a fi de recolzar el seu compromís a llarg termini amb el mercat europeu, es va fundar Samsung Electronics Air Conditioner Europe B.V. (SEACE) en 2017 a Amsterdam, Països Baixos. Aquesta seu europea cerca harmonitzar les activitats en més de 30 països europeus. SEACE ofereix formació tècnica contínua en solucions de climatització i construcció intel·ligent, així com assistència tècnica i de postvenda per als seus socis industrials, recolzat per la prestigiosa qualitat i la innovació capdavantera de Samsung, incloses les seves solucions de connectivitat digital. SEACE aspira a cobrir les necessitats dels mercats europeus quant a solucions de climatització, aigua calenta sanitària, refrigeració i edificis intel·ligents en entorns residencials i comercials, entre altres.