WindFree™ PURE 1.0: el nou model de climatitzador de paret pel mercat domèstic

Samsung Climate Solutions llança el WINDFREE PURE 1.0Y

Samsung Electronics Air Conditioner Europe B.V. (SEACE) llança oficialment WindFreeTM Pure 1.0: el nou model de climatitzador de muntatge de paret per al mercat residencial, equipat amb un filtre de purificació d'aire PM 1.0, la tecnologia de climatització única WindFree ™, la funcionalitat Freeze Wash i funcions de control intel·ligent. El model de muntatge de paret està equipat amb un filtre electrostàtic PM1.0 que funciona com purificador d'aire. El filtre PM 1.0 pot filtrar partícules de pols de fins a 0,3 micres i esterilitzar microorganismes gràcies a un carregador electrostàtic, oferint així un aire més net i pur a la llar.

SINF 210039 SAM 210212
"L'últim any, hem observat una major preocupació pels efectes de la contaminació i l'aire impur, així com un augment de la demanda d'una climatització més còmoda en espais residencials
", explica Xavier Feys, vicepresident de Prevendes, Desenvolupament comercial, Atenció a el client i Direcció de producte de SEACE. "Amb la introducció dels panells de purificació d'aire per a espais comercials i comerços petits el 2020, abordem directament aquestes preocupacions. Amb el llançament de WindFreeTM Pure 1.0, m'enorgulleix poder oferir també una solució per als usuaris domèstics que garanteixi un aire més net i pur durant tot l'any ".

Un filtre de purificació d'aire per a un aire més fresc i net

El model WindFree ™ Pure 1.0 està equipat amb un filtre electrostàtic PM 1.0 que funciona com purificador d'aire. El filtre PM 1.0 no només captura pols ultrafina de fins a 0,3 micres / micres, sinó que també esterilitza determinats tipus de bactèries atrapades gràcies a un precipitador electrostàtic. Té dos components principals que es carreguen i recullen pols i certs tipus de bactèries. El descarregador del raspall genera ions negatius i els dos components principals, per la seva banda, apliquen una càrrega negativa a les partícules de pols i a determinats tipus de bacteris, de manera que s'adhereixen fermament a l'elèctrode de terra a causa de la força electrostàtica de el col·lector. El seu rendiment pel que fa a esterilització ha estat validat per Intertek, experts britànics en certificació. L'informe de l'estudi d’Intertek va verificar que el filtre esterilitza més de l'99% dels microorganismes capturats a l’assaig. El filtre PM 1.0 és semi rentable, el que ofereix als usuaris l'avantatge de gaudir d'un aire més fresc i net mentre estalvien en la despesa de manteniment addicional que suposaria el canvi de filtre.

SINF 210039 SAM 210212 1

Funcionalitat Freeze Wash

El model WindFree ™ Pure 1.0 inclou, de manera exclusiva, la funcionalitat Freeze Wash. Aquesta funció ajuda a netejar la unitat i elimina fins al 90% de determinats tipus de bactèries. Amb aquesta característica, l'intercanviador de calor de la unitat interiors es refreda a -15 ºC per cobrir-la amb gebre. Quan s'activa el mode de descongelació, el gel fos elimina certs tipus de bacteris que es troben a l'intercanviador de calor. Amb l'aplicació SmartThings4, es pot enviar una notificació quan sigui necessari netejar l'intercanviador de calor amb la funcionalitat Freeze Wash.

Indicador de nivells de puresa de l'aire

El model WindFree ™ Pure 1.0 compta amb una pantalla nova i avançada des de la qual es pot controlar fàcilment la qualitat de l'aire interior. El sensor làser, instal·lat a la pantalla, mesura les concentracions de PM 10, PM 2.5 i PM 1.0 en l'aire interior. A més, es neteja només amb una funció basada en la IA. La qualitat de l'aire es mostra automàticament a la pantalla a partir de la concentració més alta que s'hagi detectat i s'expressa a través de quatre nivells / colors: «molt bona» (blau), «bona» (verd), «deficient» (groga) i «molt deficient» (vermell).

SINF 210039 SAM 210212 2

Control de la qualitat de l'aire en interiors amb l'app SmartThings

La qualitat de l'aire interior es pot controlar contínuament gràcies a l'app SmartThings. Fins i tot quan la unitat està apagada, el sensor de pols registra la qualitat de l'aire a l'habitació a cada moment. Quan la contaminació de l'aire cau a un nivell «deficient» o «molt deficient», s'envia una notificació amb l'app SmartThings, l'usuari pot respondre a la informació activant a distància la manera de purificació d'aire. A més de supervisar la qualitat de l'aire i d'activar i desactivar el mode de purificació, l'app Samsung SmartThings i el control de veu de Bixby4 permeten a l'usuari encendre i apagar el climatitzador, seleccionar els modes de refredament preferits, programar el funcionament i fins i tot monitoritzar el consum d'energia.

Tecnologia de climatització WindFree ™

De manera similar als altres models WindFree ™ de muntatge en paret per a ús domèstic, el WindFree ™ Pure 1.0 està equipat amb la tecnologia exclusiva WindFree ™ de Samsung. La tecnologia WindFree ™ millora la comoditat en interiors gràcies als seus milers de microorificis, que distribueixen l'aire fresc de manera uniforme. L'aire es dispersa de forma suau i silenciosa, creant un ambient d’ «aire en calma»  que permet viure, treballar i relaxar-se còmodament sense ràfegues desagradables d'aire fred.

  •  Escherichia coli: per sobre de l'99%, Staphylococcus aureus: per sobre de l'99%
  • Provat en el model AD *** 797 ** FN sota condicions d'assaig específiques, i pot variar depenent dels factors i l'ús concrets. L'assaig s'ha registrat a: Informe de Intertek n.º: RT20E-S0010-R.
  • Provat per Intertek. Es va eliminar el 90% dels bacteris Staphylococcus aureus ATCC 6538 i Escherichia coli ATCC 8739 de l'intercanviador de calor en comparació amb els models normals que no ofereixen la funcionalitat Freeze Wash.
  • Es necessita de connexió Wi-Fi i un compte de Samsung SmartThings. El kit Wi-Fi s'ha de demanar per separat. Requereix iOS 10.0 o superior i Android 5.0 o superior. Per aplicar SmartThings en edificis comercials de mida mitjana i gran pot haver requisits addicionals. La disponibilitat de les funcions descrites pot estar subjecta a les condicions d'execució. El control de veu de Bixby està disponible en anglès (americà, britànic i indi), xinès, coreà, francès, alemany, italià, portuguès i espanyol.
  • L'ASHRAE (Societat Americana d'Enginyers de Calefacció, Refrigeració i Aire Condicionat) defineix el «aire en calma» com corrents d'aire a velocitats inferiors a 0,15 m / s, per la qual cosa no hi ha ràfegues d'aire fred.