És un climatitzador de muntatge en paret per a VRF (DVM) i bombes de calor Eco Heating System

 

La gamma Wind-FreeTM  es completa amb Wind-FreeTM Deluxe, un climatitzador de muntatge en paret per a VRF (DVM) i bombes de calor Eco Heating System, per a oficines comercials i domèstic

Madrid, xx de Juliol – Samsung Electronics Air Conditioner Europe B.V. ha llançat Wind-Free™ Deluxe: el nou model de climatitzador de muntatge en paret per a Flux Refrigerant Variable (VRF) i gammes de productes com les bombes de calor Eco Heating System (EHS); equipat amb la tecnologia exclusiva de climatització Wind-Free™ i funcions de control intel·ligent.

Després de la presentació oficial de la nova plataforma de climatitzadors Wind-Free™ de muntatge en paret el mes de gener passat, Samsung amplia la seva gamma Wind-Free™ a edificis comercials de grandària mitjana i gran, com a hotels o oficines, mentre que Wind-Free™ Deluxe per a EHS, és una solució ideal de fred i calor «tot en un» per a ús domèstic que pot ser combinat amb la bomba de calor TDM Plus i el Hydro Kit per a formar una solució ClimateHub de fred, calor i subministrament d'aigua calenta sanitària.

«Amb la introducció de la nova gamma Wind-Free™ de muntatge en paret per a ús domèstic de Samsung a l'inici de l'any, reforcem la nostra posició de lideratge quant a la comercialització de productes innovadors de fred i calor. No obstant això, el nostre objectiu sempre ha estat posar la tecnologia Wind-Free™ a la disposició d'un públic més ampli», explica Xavier Feys, vicepresident de Prevendes, Desenvolupament comercial, Atenció al client i Direcció de producte de SEACE. «Amb Wind-Free™ Deluxe podem aconseguir aquesta meta i oferir a més usuaris l'oportunitat de gaudir d'una climatització en interiors sense ràfegues desagradables d'aire fred».

Tecnologia de refredament Wind-Free™

De manera similar als models de Wind-Free™ de muntatge en paret per a ús domèstic, Wind-Free™ Deluxe està equipat amb la tecnologia exclusiva Wind-Free™ de Samsung, que millora la comoditat en interiors gràcies als seus milers de microorificis, que distribueixen l'aire fresc de manera uniforme sense corrents molestos d'aire fred. La manera Wind-*Free™ permet que l'aire es dispersi de manera suau i silenciosa, creant un ambient de “aire en calma”[1] que permet viure, treballar i relaxar-se còmodament, sense desagradables ràfegues d'aire fred.

Funcionament intel·ligent

Samsung Wind-Free™ Deluxe es pot manejar mitjançant controls amb cable o sense fils que inclouen funcions avançades per a regular la temperatura en interiors. A més, la unitat es pot controlar i supervisar en remot a través de l'app Samsung SmartThings i el control de veu de Bixby[2], que permet a l'usuari encendre i apagar el climatitzador, seleccionar les maneres de refredament preferits, programar el funcionament i fins i tot monitorar el consum d'energia. Per a poder utilitzar les funcions intel·ligents, és necessari instal·lar el kit Wi-Fi opcional.i

Fàcil instal·lació

La nova unitat s'ha dissenyat perquè la instal·lació i el manteniment siguin més senzills i ràpids que amb els models convencionals de muntatge en paret. En comparació amb els suports tradicionals, Wind-Free™ Deluxe compta amb un suport de tipus corró, que s'instal·la fàcilment lliscant-lo i per al qual només es necessiten dos caragols, suposant una reducció del temps d'instal·lació d'un 45% respecte als models convencionals[3]. A més, la unitat compta amb una coberta inferior d'enganxament a pressió que es pot obrir i tancar fàcilment per a tasques de manteniment. A causa de la col·locació exterior dels filtres d'aire, el manteniment es pot dur a terme sense obrir tota la unitat.

TDM Plus

Dins de la gamma EHS, Wind-Free Deluxe™ es pot combinar amb el sistema TDM Plus. Es tracta d'un sistema “tot en un” d'aire a aigua (A2W) i aire a aire (A2A) que ofereix una solució climàtica completa per a la llar. Es pot utilitzar durant tot l'any per a fred i calor i cobreix una gran varietat de necessitats i situacions d'ús diferents. Permet la freda/calor per sòl radiant i la calefacció per radiadors, així com el fred aire a aire amb diverses opcions de climatització, com el nou Wind-Free Deluxe™. Es pot maximitzar el potencial del sistema si es connecta a la xarxa intel·ligent o al sistema fotovoltaic (PV).

Sèrie de productes

Els models Wind-Free™ Deluxe de Samsung estan disponibles des d'avui com VRF (Flux Refrigerant Variable) i Eco Heating System (EHS).

  • Per a VRF (DVM), les unitats ofereixen una capacitat d'entre 1,5 i 8,2 kW i estan disponibles amb i sense kit EEV.
  • Per a EHS, les unitats ofereixen una capacitat d'entre 1,5 i 8,2 kW i només estan disponibles amb kit EEV.
  • La disponibilitat de les diferents sèries pot variar en funció del mercat local.

 

 

 

[1]L'ASHRAE (Societat Americana d'Enginyers de Calefacció, Refrigeració i Aire condicionat) defineix l'«aire en calma» com a corrents d'aire a velocitats inferiors a 0,15 m/s, per la qual cosa no hi ha ràfegues d'aire fred.

[2]Es precisa de connexió Wi-Fi i un compte de Samsung SmartThings. El kit Wi-Fi ha de demanar-se per separat. Requereix iOS 10.0 o superior i Android 5.0 o superior. Per a aplicar SmartThings en edificis comercials de grandària mitjana i gran pot haver-hi requisits addicionals. La disponibilitat de les funcions descrites pot estar subjecta a les condicions d'execució. El control de veu de Bixby està disponible en anglès (estatunidenc, britànic i indi), xinès, coreà, francès, alemany, italià, portuguès i espanyol.

[3] Provat en el model AM022TNVDKHEU en comparació amb el model convencional de Samsung AM022JNVDKHEU sota condicions d'assaig específiques, i pot variar depenent de factors específics i l'ús.