Racor Pro és la solució universal d'Orkli per a la connexió de la vàlvula al radiador

Racor Pro d'Orkli, la solució universal per a la connexió
de la vàlvula al radiador

210201 ORKLI Racor Pro de Orkli

Ja han passat diversos mesos des del seu llançament i Racor Pro continua guanyant adeptes.

Racor Pro és l'alternativa a la rosca maneguet, més tap reductor, una solució integral que augmenta la seguretat de les unions de la vàlvula de radiador, que passen de ser 3 a 2. 

Una unió menys es tradueix en més seguretat i més benefici i productivitat de l'activitat de l'instal·lador. Un producte revolucionari en la connexió de radiador, que elimina un punt d'unió, per tant, redueix risc de fuga i permet un estalvi en temps d'instal·lació en més d'un 50%. És un producte dissenyat i patentat per Orkli.

Moltes vegades, el valor s'amaga en lo senzill.

Racor PRO és compatible amb el 99% de vàlvules del mercat, no obstant això, les principals referències de vàlvules i detentores de Orkli estaran disponibles també sense rosca maneguet, per a aquells instal·ladors que decideixin usar el Ràcord PRO. De moment surt al mercat per a instal·lacions bufó tub de mitjana i ¾. Disposarà de dues referències, una de rosca a esquerres i una altra a dretes.

Segons un dels instal·ladors que ha provat aquest nou sistema “ja no és necessària la estopa, ni cap altre sellante”. Temps i major seguretat es tradueix en diners per als professionals de la instal·lació i manteniment de radiadors. Tots aquells que ho han provat destaquen lo còmode que resulta, i que després de conèixer-ho, els “resultarà complicat tornar al sistema tradicional”.

Una relació duradera de més de 45 anys en el mercat amb l'instal·lador, que ens acosta a les seves necessitats i problemàtiques, ha donat lloc a aquest producte, pensat i dissenyat para i per a l'instal·lador.