Presentació de la nova solució DVM S2 que es realitzarà el 20 de maig a les 16:00h

 

Samsung presenta el 20 de maig la seva última innovació, DVM S2, la 6a generació de DVM

SINF 210104 Samsung encap

 

Samsung sempre s'ha situat en l'avantguarda de les solucions orientades als clients, i la seva divisió de HVAC no és l'excepció. Durant l'esdeveniment, l'empresa anunciarà el llançament de la gamma energèticament eficient DVM S2, per a usos comercials.

 

14 de maig de 2021 –Samsung presentarà el 20 de maig a les 16:00h, en format virtual, una de les principals novetats per a aquest 2021, el llançament de la gamma DVM S2. Aquest esdeveniment en línia permetrà als participants experimentar en profunditat la nova solució i tecnologia disponible i participar en una conversa directa amb els empleats de Samsung Climate Solutions.  L'esdeveniment comptarà amb la presència de diversos ponents de Samsung, que presentaran en exclusiva l'última novetat de Samsung, la visió de l'empresa per a la resta de 2021, així com els participants podran guanyar importants premis si realitzen un petit test de coneixements adquirits durant la presentació.

 

Els Distribuïdors, Instal·ladors, Enginyeries, Arquitectures...en climatització que estiguin interessats a assistir a l'esdeveniment en línia del llançament del DVM S2, poden posar-se en contacte amb el seu equip habitual de Samsung Climate Solutions.

 

La 6a generació de DVM: DVM S2

La nova gamma DVM S2, la sisena generació del sistema Multi Variable Digital de l'empresa i la nova generació de la seva plataforma DVM S, ofereix la millor eficiència energètica estacional, innovacions en IA i capacitats de control per a optimitzar les condicions de climatització en funció dels diferents entorns amb la finalitat d'augmentar l'eficiència, sense perdre comoditat, i millorar la instal·lació i el manteniment. Tot això en una unitat més silenciosa, gràcies a una excel·lent reducció de soroll. A més, la nova gamma facilita la selecció d'unitats amb una línia d'interiors optimitzada. La gamma DVM 2 posa de manifest l'aportació de Samsung a la missió de la UE per a aconseguir una economia neutral en carboni per a 2050, tal com figura en el Pacte Verd Europeu, oferint incansablement solucions eficients des del punt de vista energètic.

 

L'esdeveniment serà presentat per Alejandro Fernández, Technical Manager de Samsung Climate Solutions, que formarà en exclusiva de l'última novetat de Samsung, la nova gamma DVM S2, la sisena generació del sistema Multi Variable Digital de l'empresa, que ofereix la millor eficiència energètica estacional, innovacions en IA i capacitats de control per a optimitzar les condicions de climatització.

 
A més, els participants que s'inscriguin podran guanyar importants premis, entre Samsung S21, Galaxy Tab, Galaxy Buds i entrades de cinema, si realitzen un petit test de coneixements adquirits durant la presentació.