GEWISS és el patrocinador del club de bàsquet del Cantú i va renovar la il·luminació del PalaDesio

¡Piiiip! Final del partit

 

Després d'una bona temporada tancats a casa, veient l'esport a través d'una pantalla, som conscients del molt que han millorat les retransmissions esportives quan la qualitat de la imatge, la varietat d'angles de en que les càmeres les graven i els efectes sobreimpressos a la pantalla que ens ajuden a entendre millor el joc.

 

Però, Som conscients que perquè les càmeres puguin percebre les imatges és imprescindible una il·luminació adequada? com s'il·luminen les instal·lacions esportives?

 

Preguntem a GEWISS, especialista en il·luminació esportiva, quines característiques ha de tenir la il·luminació d'un camp de joc (interior o exterior) per a oferir una visió òptima tant als assistents com a les càmeres.

 

És fonamental un disseny d'il·luminació precís, necessari per a assegurar una excel·lent uniformitat tant horitzontal com verticalment” ens explica Jesús Rodrigo Tirado, responsable de màrqueting de la signatura.

 

GEWISS a més de ser el patrocinador del club de bàsquet del Cantú, va renovar la il·luminació del PalaDesio, seu del Club, actualitzant per complet el seu sistema d'il·luminació.

Els objectius de la intervenció van ser principalment dues:

  1. Adequar els nivells d'il·luminació de l'edifici a la categoria de la competició i la cobertura televisiva, limitant l'impacte en les estructures de suport existents.

  1. Renovar la il·luminació amb tecnologia LED; adequar la instal·lació actual a les diferents necessitats d'ús. Gràcies a les solucions de GEWISS es van aconseguir nivells d'il·luminació vertical superiors a 1.550 lux i nivells horitzontals que superen els 2600 Lux. El pavelló compleix amb el standard FIBA ​​Nivell 2, gràcies a un sistema d'il·luminació flexible i capaç, a més de reduir el consum d'energia en almenys un 40%.

 

SINF destacat Gewiss ENCAP

 

 

La renovació va implicar la substitució punt a punt dels 52 projectors de descàrrega de 1000W pel mateix nombre de dispositius LED Smart [PRO] 2.0 de 2+2 mòduls de 660W de potència. Els nivells d'intensitat lumínica es poden regular gràcies a un sistema de gestió remot amb una reducció del consum anual de 73.216 kW/h a 43.930 kW/h. Un estalvi que supera els 29.000 Kw/h a l'any o l'equivalent a 15,6 tones de Co2.

 

Stadium PRO | 3 és la gamma de projectors LED dissenyats per a complir amb els requeriments més exigents, il·luminant instal·lacions destinades a competicions professionals, amb una excel·lent distribució de llum tant horitzontal com verticalment, garantint una visió perfecta per a àrbitres, jugadors i càmeres de TV, amb el màxim confort per a espectadors.

 

És important tenir en compte que un sistema d'il·luminació també ha de garantir el control del consum energètic, gestionant diferents nivells d'il·luminació durant el dia o per a diferents esdeveniments com a espectacles o concerts. La nova gamma Stadium PRO | 3 està dissenyada per a comunicar-se amb sistemes INTERACTIUS aconseguint la màxima versatilitat i control de totes les funcions de les instal·lacions esportives. Gràcies a la integració amb productes IoT, és possible, per exemple, monitorar el consum, la seguretat i gestionar informació.

 

Una il·luminació uniforme amb poc enlluernament es pot aconseguir triant la potència ajustada i una distancia/altura correcta d'instal·lació dels projectors, així com les òptiques més adequades, tenint en compte els diferents nivells d'il·luminació. En la gamma GEWISS de projectors podem trobar una àmplia gamma d'òptiques (circulars intensives, simètriques i asimètriques) dissenyades per a la il·luminació esportiva professional.

Veure la gama Stadium PRO de GEWISS https://www.gewiss.com/es/es/products/lighting/stadiumpro