Panasonic sorprèn amb les seves darreres novetats tecnològiques al CES 2021

 11 de gener de 2021 – Panasonic presenta, un any més, les seves últimes novetats al CES amb una important aposta per la innovació en electrònica de consum, sostenibilitat i també en automoció. El desenvolupament tecnològic forma part de l'ADN de Panasonic i s'ha convertit en un compromís per a la companyia, que ha aconseguit grans avanços des de la seva creació fa més de 100 anys al Japó.

SINF 21007 PAN 210111 Noti

Panasonic al CES 2021, una edició 100% digital

La complicada situació que ha generat la pandèmia del covid-19 a tot el món ha suposat canvis importants al CES 2021, que enguany se celebra en un format 100% digital. Panasonic ha creat la CES 2021 Digital Experience, un entorn virtual que permet als visitants descobrir sis árees interactives amb les últimes innovacions de la companyia per aquesta edició del CES.

Dins l'àmplia varietat de contingut que ha estat creat per la fira, trobem diferents Tech Talks, que comptaran amb la participació dels atletes del Team Panasonic (Michael Phelps, Katie Ledecky, Sakura Kokumai i Lex Gillette), entre molts d'altres.

La intel·ligència artificial arriba al nou televisor JZ2000 de Panasonic

La companyia ha presentat recentment el seu vaixell almirall per a 2021, el nou televisor FEU OLOR JZ2000, disponible en 65 i 55 polzades. Per primera vegada, la intel·ligència artificial arriba als televisors de Panasonic gràcies al nou processador HCX Pro AI, que aconsegueix millorar l'experiència dels usuaris d'una forma única. A més, també s'han incorporat importants novetats per als gamers, com la reducció significativa de la latència en la manera Joc i la compatibilitat amb HDMI 2.1 Variable Refresh Rate (VRR) i High Frame Rate (HFR).

Nous auriculars True Wireless de Technics per un so premium amb la millor cancelació de so

Technics anuncia que aproparà la seva experiència d'àudio a tots els usuaris amb els seus auriculars True Wireless, que permeten gaudir d'un so premium i la millor cancelació de so al mercat.

La barra de so HTB01 és galardonada als Innovative Awards Honoree al CES 2021SINF 21007 PAN 210111 Noti1

La nova barra de so HTB01 de Panasonic ha rebut l'Innovation Awards Honoree al CES 2021, dins la categoria d'auriculars i àudio personal. La HTB01 proporciona un so de qualitat per aquells gamers que volen dur l'experiència de joc a un nivell superior. La barra de so ha estat dissenyada en col·laboració amb SQUARE ENIX ® Co., Ltd., i ofereix tres modes de so creats per experts a través del desenvolupament conjunt amb l'equip de so de FINAL FANTASY® XIV Online. A més, Panasonic presenta al CES 2021 una edició especial de la barra de so HTB01 junt amb Final Fantasy per als amants del joc.

La qualitat de l'aire i la sostenibiltat, dos elements clau per a Panasonic

SINF 21007 PAN 210111 Noti2
La pandemia causada pel covid-19 ha suposat importants canvis en el nostre dia a dia i ha generat noves necessitats. Panasonic porta més de 15 anys desenvolupant la seva tecnologia nanoeTM X, que és capaç de millorar la qualitat de l'aire interior i d'inhibir uns certs virus i bacteris fins a un 99,9%.

A més de l'ampli ventall de solucions de climatització de Panasonic, la companyia també disposa de solucions que permeten millorar l'eficiència energètica de les llars, com les plaques solars. La tecnologia que ha desenvolupat Panasonic aconsegueix una conversió d'energia líder en la indústria i integra un sistema d'emmagatzematge d'energia residencial que estalvia excedent per a quan sigui necessari.

La combinació de diferents solucions de climatització i elements tecnològics permet desenvolupar projectes pioners. Un exemple d'això és Future Living Berlin, la nova Smart City de la ciutat alemanya en la qual Panasonic ha aportat el seu coneixement i experiència a través de diferents sistemes i de la tecnologia: bombes de calor aire-aigua, panells fotovoltaics, bateries d'emmagatzematge d'energia i un sistema de gestió energètica amb algorismes intel·ligents, entre altres. Com a resultat, aquest nou barri de Berlín s'ha convertit en un referent de sostenibilitat, digitalització i connectivitat.

SINF 21007 PAN 210111 Noti3

Creant el futur de la mobilitat a través de la tecnologia

Panasonic está ajudant a definir el futur del transport gràcies a la innovació i a la tecnologia. Una de les novetats més interessants és el nou Head-up Display (HUD) de realitat augmentada, que aconsegueix millorar la comoditat i la seguretat en la conducció de vehicles.

La companyia ha aconseguit que aquest sistema pugui analitzar i reproduir contingut de l'entorn com a informació del vehicle, objectes i detecció de vianants o mapes i guies de ruta per a una experiència de conducció molt més fluida, còmoda i segura. La fusió de tots aquests elements permet mostrar informació bàsica com la velocitat o el combustible i altres dades, que apareixen projectats en 3D en la línia de visió del conductor a través de la intel·ligència artificial

.

Jocs Olímpics i Paralímpics de Tokio 2020

La relació de Panasonic amb els Jocs Olímpics es va establir fa més de 20 anys. Des de llavors, el vincle entre la companyia i l'esport s'ha anat enfortint i el suport a aquests esdeveniments esportius ja és un senyal d'identitat de la companyia japonesa. Panasonic és Patrocinador Oficial dels Jocs Olímpics i Paralímpics de Tòquio 2020.

El desenvolupament de productes i solucions que permetin avançar en la societat és un element primordial per a Panasonic. Per això, els Jocs de Tòquio 2020 són un moment clau que la companyia ha aprofitat per a presentar Power Assist Suit, un vestit especial que s'ha desenvolupat conjuntament amb ATOUN, pensant en les persones que ajuden als aixecadors de pesos durant les competicions, amb la finalitat d'alleugerir les càrregues i evitar possibles lesions.

La innovació de Panasonic en els Jocs Olímpics i Paralímpics és molt més àmplia i afecta fins i tot a l'Estadi Olímpic, que està equipat amb una àmplia varietat d'equips de la companyia com a pantalles gegants, sistemes d'àudio, il·luminació i fins i tot sistemes de climatització.

“Enguany, tots els que formem part de Panasonic ajudarem, una vegada més, a compartir la passió de l'esport amb tothom gràcies a la innovació i al progrés tecnològic. Ho farem amb la introducció de 940 projectors, 840 càmeres de televisió i 340 pantalles LED de gran format, l'equivalent a 2 camps de futbol, entre altres equips.” Comenta Mirko Scaletti, Director General de Panasonic Ibèria.