Panasonic presenta les seves solucions certificades per a Passivhaus a Edifica 2021.

1 de setembre de 2021 – Panasonic presenta les seves solucions certificades per a Passivhaus a Edifica 2021, que es celebrarà de l'1 al 3 de setembre en la Ciutadella de Pamplona. La tercera edició d'aquest fòrum, impulsat pel Consorci Passivhaus, reunirà professionals i consumidors per a intercanviar idees sobre el futur de l'edificació.

 SINF 210162 panasonic Encap

 

Amb la introducció de les cases passives, caracteritzades pel baix consum i l'eficiència energètica, s'ha incrementat la necessitat d'adequats sistemes de ventilació/refrigeració i aigua calenta sanitària per a aquesta mena d'habitatges. Per a cobrir aquesta demanda, Panasonic presentarà en l'estand número 16 la seva àmplia gamma d'equips altament eficients, ideals per a aquest concepte d'edificació sostenible: Aquarea All in One Compact per a ús domèstic i la nova gamma PACi NX per a oficines.Panasonic mostrarà les seves últimes novetats en aerotermia, el Aquarea All in One Compact R32, juntament amb la unitat de ventilació amb recuperació de la calor. Tots dos sistemes certificats com a components Passivhaus pel Passive House Institute (PHI). El Passivhaus és l'únic estàndard energètic que es basa en el rendiment de la construcció, amb l'objectiu de reduir la petjada ecològica d'un edifici i amb reconeixement mundial. El resultat són edificis de molt baix consum energètic que requereixen ventilació i aigua calenta sanitària a més de molt poca energia per a la climatització.

 
 

La nova bomba de calor Aquarea All-in-One Compact R32 és l'última novetat dins de la gamma de sistemes aire-aigua de Panasonic. Aquesta opció ofereix una màxima eficiència de A+++ en calefacció i A+ en ACS, garantint els millors resultats amb el màxim estalvi d'energia i baixes emissions de CO₂.

 
 

A més d'habitatges, el standard Passivhaus s'està estenent en la construcció de noves oficines a causa de la reorientació dels espais de treball, amb l'objectiu de crear oficines més netes, saludables i confortables. En aquest sentit, Panasonic presentarà en el seu estand la nova gamma PACi NX, la solució professional perfecta de molt baix consum per a oficines creades sota el concepte Passivhaus. En concret, en l'estand es mostraran diferents components de la nova sèrie: conductes adaptables, una unitat exterior i una interior, a més d'un dipòsit d'ACS independent.

 

Per a més informació sobre Panasonic, visiti https://www.aircon.panasonic.eu/ES_es/