Panasonic presenta les seves solucions de climatització més innovadores per a refrescar les llars

Una solució intel·ligent de Panasonic per a cada llar

SINF 210144 panasonic encap

 

17 de juny de 2021 – Panasonic Heating & Cooling Solutions ofereix una gran varietat de solucions de climatització innovadores, altament sostenibles i que aporten un gran rendiment energètic, per a gaudir d'una llar fresca, còmode i net durant els mesos més càlids de l'any.

 En els últims anys, Panasonic té com a missió global la creació de solucions més sostenibles i la utilització de refrigerants més respectuosos amb el medi ambient, reduint així la seva petjada ecològica. Els equips de climatització residencial de Panasonic són altament sostenibles i eficients, alhora que proporcionen una sèrie de beneficis addicionals com a màxim confort, la innovadora tecnologia nanoe™, que trasllada l'equilibri de la naturalesa en la qualitat de l'aire interior i connectivitat en el núvol.

 

Una solució intel·ligent de Panasonic per a cada llar

 Panasonic disposa d'una àmplia gamma de solucions de climatització que s'adapten a les necessitats de qualsevol llar, tant a nivell de prestacions com de disseny. Compactes, elegants i discrets, els sistemes de Panasonic han estat dissenyats per a integrar-se a la perfecció a l'estil de qualsevol llar, alhora que proporcionen potents sistemes de calefacció i refrigeració.
 
Etherea
 La incorporació més recent a la gamma Panasonic és la nova generació Etherea amb nanoe™ X Generator Mark 2. Aquest equip compta amb la màxima qualificació energètica A+++, tant en calefacció com en refrigeració, proporcionant el major nivell de confort. Amb l'objectiu de crear un ambient acollidor, aquest aire condicionat de primera classe està equipat amb la tecnologia Aerowings 2.0; dues pales flexibles independents que concentren el flux d'aire per a escalfar o refredar una habitació en el menor temps possible i ajudar a distribuir l'aire de manera uniforme per tota l'habitació.
 La nova gamma Etherea és elegant i estilitzada combinant amb qualsevol interior. Ara més compacta, amb una amplària de 870 mm, el seu disseny robust i integrat permet una fàcil instal·lació i manteniment.
 L'àmplia selecció d'unitats interiors oscil·la entre les grandàries 1,6kW - 7,1kW i estan disponibles en dos colors: plata o blanc.
 
 
 TZ
 L'aire condicionat de paret de Panasonic, TZ, és la solució perfecta per a climatitzar qualsevol llar i és ideal per als espais més petits. Amb una estructura compacta i simple, el sistema compta amb un elegant xassís de tan sols 779 mm d'ample, mantenint a més una impressionant potència i eficiència.
 
Com a avantatge addicional, el filtre de la solució de calefacció i refrigeració atrapa les partícules nocives (PM2,5) que sovint es troben suspeses en l'aire, com la pols, els contaminants perillosos, el pol·len, la brutícia, el fum i les gotes de líquid. A més d'atrapar-les, redueix les partícules, ajudant a mantenir la qualitat de l'aire de l'habitació.
 
Gràcies a aquests avantatges, el TZ ha estat guardonat amb el Premi al Bon Disseny, l'únic sistema d'avaluació i reconeixement del disseny al Japó des de 1957.
 
 
 RAC Multi
 Els sistemes Multi de Panasonic porten el confort a tota una casa o oficina a través d'una sola unitat compacta que pot arribar a connectar-se amb fins a cinc unitats interiors, estalviant d'aquesta manera espai tant a l'interior com en l'exterior. Amb el sistema Free Multi, la temperatura de cada habitació es pot controlar independentment, aportant un estalvi d'energia. A més, aquesta sèrie ofereix un alt rendiment energètic de A+++ en calefacció i refrigeració.
 
El  Free Multi és compatible amb una àmplia gamma d'unitats interiors de Panasonic com Etherea, TZ, consoles de sòl, unitats de conducte adaptable i també, cassettes.
 
 
 Aquarea
 La gamma Aquarea de Panasonic de bombes de calor aire-aigua elevadament eficients, també pot utilitzar-se per a refredar la llar durant els mesos d'estiu. En concret, Aquarea All-in-One Compact, és un sistema d'alt rendiment, ultracompacto, amb unes mesures de sol 598x600mm, ideal per a noves instal·lacions i llars de baix consum. Panasonic ofereix una àmplia gamma de fan coils per a instal·lar Aquarea amb la funció de refrigeració.
 
Les bombes de calor Aquarea All-in-One Compact i Bi-bloc, així com la Unitat de Ventilació de Recuperació de Calor, han estat recentment certificades com a Components de Casa Passiva pel respectat Passive House Institute (PHI). Aquests equips contribueixen a reduir la petjada ecològica dels edificis convertint-los en espais "veritablement eficients des del punt de vista energètic, còmodes i assequibles al mateix temps".
 
 
Màxima connectivitat, simple i que estalvia temps
Tots els aires condicionats de Panasonic tenen l'opció de connectar-se a Internet a través de Wifi i poden controlar-se des de qualsevol lloc a través d'un Telèfon intel·ligent a través de l'aplicació Comfort Cloud de Panasonic. Aquest control remot inclou l'encesa i l'apagat de totes les unitats, el funcionament en manera silenciosa, els ajustos de la velocitat del ventilador, la direcció del flux d'aire i el control de la temperatura. Per als models amb nanoe™ X, Comfort Cloud permet l'activació de la tecnologia fins i tot quan l'usuari no és present a l'habitació, millorant la qualitat de l'aire interior durant 24/7.
 
Les unitats que s'aparellen amb l'aplicació Comfort Cloud també poden connectar-se a alguns dels principals assistents de veu del mercat, disponibles en diversos idiomes, oferint un control senzill i còmode per als usuaris.