Esmaltat amb major capacitat, la més gran fins al moment per a aquest model d'acumulador

 

Panasonic presenta el nou dipòsit d'ACS esmaltat amb major capacitat

26 de juliol de 2022 – Panasonic Heating & Cooling Solutions llança el nou dipòsit d'Aigua Calenta Sanitària esmaltat (PAW-*TA15C1E5) amb una capacitat augmentada de 167 L, la més gran fins al moment per a aquest model d'acumulador. Entre les característiques del nou dipòsit, s'inclouen una major eficiència i flexibilitat d'instal·lació.

El dipòsit DHW 167L compta amb opcions d'instal·lació sobre sòl o penjat en paret, podent connectar la canonada en la part inferior o superior de la unitat segons la tipologia de muntatge. La superfície del bescanviador del dipòsit esmaltat ha augmentat de 1,2 m² a 1,8 m², a l'altura de les solucions Aquarea All-*in-*One de Panasonic, cosa que significa que aquest dipòsit d'ACS combina a la perfecció amb l'àmplia gamma de bombes de calor A2W de Panasonic.

Altres característiques clau del nou dipòsit són:

  • Classe energètica B
  • Diàmetre de tan sols 56 cm
  • Sensor de dipòsit inclòs
  • Presa per a recirculació
  • Material i protecció anòdica: Esmaltat amb ànode de magnesi
  • Mesurador de càrrega de l'ànode de magnesi: verifica al moment la durabilitat de la barra de l'ànode de magnesi. Quan sigui necessari revisar-ho, es pot comprovar ràpidament en el visor, en lloc de buidar el dipòsit per a comprovar-lo visualment. És possible girar el visor també segons la tipologia d'instal·lació.

Per a més informació sobre Panasonic, visiti https://www.aircon.panasonic.eu/ES_es/