Panasonic anuncia la seva participació en el Saló Internacional de la Climatització i la Refrigeració

Panasonic anuncia la seva participació en el Saló Internacional de la Climatització i la Refrigeració

 

SINF 210135 Panasonic encap

 

  • Panasonic és un referent en el sector de la climatització gràcies a la seva aposta per la innovació i la introducció d'equips eficients.
  • La tecnologia nanoeTM X o la nova Aquarea, entre les novetats més esperades de la companyia.

15 de juny de 2021 – Panasonic Heating and Cooling anuncia la seva participació en el Saló Internacional de la Climatització i la Refrigeració, el major esdeveniment que se celebra a Espanya sobre climatització. Aquesta edició de la fira tindrà lloc en el recinte de IFEMA, a Madrid, del 16 al 19 de novembre de 2021 i comptarà amb importants mesures higiènic sanitàries per a assegurar el correcte desenvolupament de l'esdeveniment.

 
En els últims anys, Panasonic ha aconseguit reforçar la seva presència a Espanya gràcies a una forta aposta per l'I+D i el respecte pel medi ambient. Amb la seva participació en aquest esdeveniment, Panasonic reforça el seu lideratge en el sector amb una forta aposta per l'eficiència i la sostenibilitat a través de les seves solucions i equips de climatització.
 
Panasonic serà present en el saló amb un estand on presentarà algunes de les seves innovacions més destacades, entre les quals destaca la innovadora tecnologia nanoeTM X, la nova Aquarea amb T-Cap, Mini VRF, equips de refrigeració de CO₂, la gamma de Chillers i la nova Aquarea.
 

Sobre el Saló Internacional de la Climatització i la Refrigeració

C&R és la principal cita internacional de la indústria d'aire condicionat, ventilació, calefacció i refrigeració al nostre país, i, cada dos anys, situa al sector en un aparador d'absolut protagonisme i visibilitat. El seu important suport sectorial, representativitat empresarial i capacitat de convocatòria, contribueixen a revitalitzar el sector i a generar oportunitats de negoci per a empreses i professionals.  L'edició celebrada en 2019 va rebre la visita de més de 54.781 professionals de 88 països.