Col·labora amb l'arquitecta per a imaginar com és la llar ideal de Panasonic.

Panasonic col·labora amb l'arquitecta i il·lustradora Clàudia Rosa-Cervello per a la llar ideal

220062 PANASONIC colabora Claudia Rosa Cervelló 1

  • Panasonic realitza la seva segona edició de bosses de cotó ecològic, aquesta vegada dedicada a la primavera. Per a això, utilitza il·lustracions que en aquest cas és de l'arquitecta-il·lustradora Clàudia Rosa-Cervello.
  • Les aquarel·les mostren la visió de les llars Panasonic: habitatges confortables, càlides, amb un aire interior net i envoltades per naturalesa.

9 de juny de 2022 - Panasonic Heating & Cooling ha llançat una nova campanya en col·laboració amb la Clàudia Rosa-Cervello, arquitecta barcelonina establerta a Londres, per a imaginar com és la llar ideal de Panasonic, a la primavera.  La companyia sap l'important que és dotar a les nostres llars de calidesa i comoditat, així com de cuidar la qualitat d'aire interior dels nostres habitatges. Amb aquesta premissa, l'artista va començar a reflexionar i a traçar les seves creacions relacionades amb aquests conceptes.

El resultat han estat dues aquarel·les d'un edifici d'habitatges, una cosa essencial en el que Panasonic Heating & Cooling Solutions basa la seva activitat; una representa la façana i la segona la de l'interior d'aquest mateix edifici. Són llars confortables, càlids, amb un aire interior net, amb plantes, naturalesa, vida i molt color.  Aquestes pintures, molt inspiracionales i fresques, serviran per a il·lustrar les bosses de roba ecològiques que Panasonic ofereix a tots els seus clients en esdeveniments, fires o sessions de formació.

“Encara que les nostres solucions es basin en tecnologia i sistemes molt innovadors i precisos, també ens encanta afegir sensibilitat i art al que fem. Per això, quan veiem la possibilitat, intentem realitzar activitats i projectes que ens connectin amb la creativitat i amb l'arquitectura. Els arquitectes també són un dels nostres principals clients” comenta Jordi Clotet, responsable de màrqueting de Panasonic Heating & Cooling España.

Clàudia Rosa-Cervello és arquitecta per la Universitat Politècnica de Catalunya, amb una trajectòria en diferents despatxos d'arquitectura en la capital britànica i especialitzada en projectes residencials. En 2021, va emprendre el seu propi negoci N4 Architecture, estudi que dirigeix. La barcelonina combina la seva professió com a arquitecta amb els seus treballs com a il·lustradora.

“L'arquitectura és l'acumulació de diferents estrats; constructius, socials i materials, entre altres, dels quals també formen part els sistemes de climatització. Per això, aquesta nova bossa de Panasonic representa en una cara la vida de la façana d'un edifici i en l'altra, la vida interior d'aquest. En el mitjà (dins de la bossa) és on hi ha cabuda per als sistemes constructius i de climatització que faran possible que tant una dimensió com l'altra es fusionin de manera harmònica i sostenible”, afegeix Rosa-Cervello.

Per a més informació sobre Panasonic, visiti
https://www.aircon.panasonic.eu/ES_es/