Panasonic amplía la gamma PACi NX amb un cassette compacte de 60x60 i nanoe™X incorporat

Panasonic amplía la gamma PACi NX amb un cassette compacte de 60x60 i nanoe™X incorporat

Panasonic Heating & Cooling Solutions ha ampliat la seva gamma d'aire condicionat comercial amb el nou model PACi PY3 60x60 Mini Casset amb nanoe™X incorporat, la solució ideal per a espais comercials com restaurants, botigues i petites oficines. La nova unitat interior està disponible en cinc capacitats de 2,0-6,0 kW.

La innovadora tecnologia nanoe™X de Panasonic ve incorporada de sèrie, proporcionant protecció les 24 hores del dia. Aquesta tecnologia, que no necessita manteniment, produeix 9,6 bilions de radicals hidroxil (també coneguts com a radicals OH) per segon: els radicals OH són abundants a la natura i tenen la capacitat d'inhibir certs contaminants, virus i bacteris per netejar i desodoritzar tant superfícies com mobles. D'aquesta manera, es garanteix un ambient agradable i la millor qualitat de l'aire interior.

Aquest nou model ofereix un funcionament eficient i potent fent servir el gas refrigerant R32. Les unitats interiors, lleugeres i compactes, han estat dissenyades amb un panell millorat proporcionant a la unitat un perfil més subtil perquè es pugui integrar perfectament en qualsevol disseny interior. El seu perfil prim les fa ideals per a la instal·lació allà on els buits del sostre tinguin només 250 mm de profunditat. A més, la bomba de condensats i en sensor s'han millorat en el model PY3, cosa que ajuda a reduir el soroll significativament.

Aquestes unitats PACi PY3 60x60 Mini Casset ofereixen un control precís de les lames que permet la personalització individual. Compta, a més, amb 4 motors que proporcionen una distribució de l'aire perfecta sense flux d'aire directe ajudant a reduir els corrents d'aire fred. Amb un elegant disseny, aquests Mini Cassettes incorporen una àmplia gamma de possibilitats de connectivitat, que inclouen CONEX, Panasonic AC Smart Cloud i AC Service Cloud, el sensor intel·ligent Econavi de Panasonic i la compatibilitat Free Multi de Panasonic, que permet connectar fins a 5 unitats i combinar-les en una sola unitat exterior.

Per a més informació sobre Panasonic, visita https://www.aircon.panasonic.eu/ES_es/