Ha anunciat que invertirà uns 145 milions d'euros per a l'any fiscal que finalitza al març de 2026

 

Panasonic accelera la inversió en la producció de bombes de calor aire-aigua a la seva fàbrica txeca

2 de setembre de 2022 – Panasonic Corporation ha anunciat avui que invertirà uns 145 milions d'euros a la seva fàbrica txeca per a l'any fiscal que finalitza al març de 2026, amb la finalitat de reforçar la producció de bombes de calor aire-aigua (A2W), a causa de la creixent demanda d'aquests equips a Europa 

Les bombes de calor aire-aigua, que recullen i utilitzen la calor de l'aire, emeten menys CO2 que els sistemes de calefacció de combustió convencionals que utilitzen combustibles fòssils. La demanda d'aquests sistemes de calefacció ecològica està incrementant exponencialment en el mercat europeu.

En l'actualitat, a Europa s'està produint ràpidament un canvi en les fonts d'energia, reduint el gas i altres combustibles fòssils, permetent una major electrificació. A causa de l'augment de la conscienciació mediambiental i a les recents circumstàncies que envolten el subministrament d'energia, Panasonic ha hagut d'adaptar la seva capacitat de producció per a satisfer aquesta creixent demanda.

Panasonic va començar la producció d'unitats interiors A2W en la seva planta de Plzen, a República Txeca (Panasonic AVC Networks Czech [PAVCCZ]), en 2018. Des de llavors, a més de cobrir les necessitats del mercat europeu, ha impulsat l'estalvi d'emissions de CO₂ mitjançant la producció per als mercats locals d'Europa.

Aquesta nova inversió permetrà a PAVCCZ iniciar la producció d'unitats exteriors en l'any vinent fiscal, a més de les unitats interiors que ja es fabriquen. L'objectiu de l'empresa és augmentar la seva capacitat de producció anual a 500.000 unitats per a l'any fiscal que finalitza al març de 2026.

El sistema de bomba de calor A2W de Panasonic compta amb una tecnologia única que permet mantenir la seva capacitat d'escalfar fins i tot a baixes temperatures exteriors. La companyia també va llançar un negoci de manteniment basat en IoT a Dinamarca en l'últim any fiscal, i ha continuat expandint el seu negoci a través d'una àmplia estructura de vendes en cada país.

En els pròxims anys, Panasonic vol impulsar fortament el seu creixement en el negoci de la calefacció, la refrigeració i la ventilació, sent un dels seus pilars per a contribuir a cura del medi ambient i la disminució de l'escalfament global.

Per a més informació sobre Panasonic, visita https://www.aircon.panasonic.eu/ES_es/