Novetats en la Newsletter de Jeremias Juliol 2021

 

VentBOM el programari de disseny i creació d'ofertes de Jeremias incorpora el visor 3D interactiu en totes les seves ofertes.

El VentBOM de Jeremias és el softwere En línia de disseny i creació d'ofertes exclusiu de Jeremias a Europa. Mai abans el disseny, especejament i oferta d'una xemeneia modular metàl·lica ha estat tan senzill com ara i nombrosos estudis d'enginyeria d'àmbit nacional ja han incorporat el VentBOM a la seva “caixa d'eines”.

Llegir més

 

Jeremias és el primer fabricant nacional que ha realitzat assajos de resistència al foc específics per a xemeneies

En la línia habitual d'avançar-se a les necessitats del mercat Jeremies ha estat el primer fabricant nacional en realitzar assajos de resistència al foc segons la nova norma EN 1366-13 d'assajos específics. Els seus sistemes de xemeneies DW-ECO i DW-KL  ja han passat els seus primers assajos havent obtingut uns resultats excepcionals sent el primer fabricant europeu a obtenir classificació d'EI180 en les seves xemeneies.

Llegir més

 

85 habitatges socials a Cornellà – finalista dels Premis FAD d'Arquitectura

Jeremias ha col·laborat i participat en el disseny i execució de la ventilació i extracció de campanes en l'obra 85 habitatges socials de Cornella” Finalista dels Premis FAD d'Arquitectura. Aquests habitatges porten una VENTILACIÓ higrorregulable, equipades amb extractor higrorregulable individual mod: JVP-H i boques d'extracció higrorregulables Mod: JEH

Llegir més

 

Jeremias Projecte Industrial amb Sistema doble paret refractari

El departament industrial de Jeremias sempre busca la solució precisa per a cada tipus d'instal·lació específica.  En aquest cas es dissenya l'evacuació d'un procés industrial dins d'una planta química de reciclatge de plàstics a Almeria.

Llegir més