Inclouen novetats en Intel·ligència Artificial per a una major eficiència energètica

La gamma DVM S2 de Samsung incorpora novetats en Intel·ligència Artificial per a una major eficiència energètica

Amb una tecnologia avançada i una àmplia gamma de capacitats, els sistemes DVM són una solució intel·ligent per als edificis que exigeixen una major eficiència energètica i facilitat en la seva instal·lació
Els productes de la gamma DVM S2 han incorporat un nou algorisme de IA per a reconèixer el seu entorn i aconseguir una major eficiència energètica estacional. Després de la seva presentació l'any passat, DVM S2 conjumina la sisena generació del sistema Digital Variable Multi (DVM) i la nova generació de la plataforma DVM S, amb innovacions en IA i control de capacitat per a optimitzar els paràmetres de funcionament, la instal·lació i el manteniment.
Aquesta generació de productes, que incorpora ventiladors i bescanviadors de calor, posa de manifest l'aportació de Samsung a la missió de la UE per a aconseguir una economia neutra en carboni per a 2050, tal com figura en el Pacte Verd Europeu, a través de solucions eficients.


Innovacions tecnològiques amb IA

La Intel·ligència Artificial és capaç de reconèixer les condicions de l'entorn per a oferir un rendiment optimitzat tant en fred com en calor. A més, el control de baixa pressió per IA aprèn els patrons de funcionament en fred i aconsegueix més ràpid la temperatura objectiu, la qual cosa permet estalviar energia.
Per part seva, el control d'alta pressió per IA manté una pressió alta òptima, ajustant-la segons l'entorn en el qual la unitat estigui instal·lada. També, el control de desgebrament per IA determina el millor moment per a això, minimitzant el nombre de cicles de desgebrament i, per tant, proporciona un major confort en la calefacció.

Millores per a aconseguir una major eficiència

Samsung ha aplicat tecnologies innovadores als components centrals de DVM S2 per a aconseguir una gran eficiència energètica, com un Compressor Scroll més avançat amb tecnologia AFI (Advanced Flaix Injection)™, un bescanviador de calor de major grandària amb distribució de cabal de refrigerant optimitzada, un ventilador de diverses dents i un mòdul d'alimentació millorat.
En comparació amb els sistemes DVM S, la zona d'intercanvi de calor en la gamma DVM S2 és un 36,2% major en la plataforma petita i un 23,7% major en la plataforma gran[1].
El ventilador exclusiu de diverses dents minimitza la turbulència del vòrtex d'aire, aplicant un tipus de dent diferent segons la velocitat de l'aire en la vora i l'interior de la làmina respectivament. A més, el bescanviador de calor està dissenyat per a optimitzar el cabal de refrigerant d'acord amb el perfil del cabal d'aire, mentre que el transistor bipolar de porta aïllada (IGBT) redueix la pèrdua de calor.
Canonada de líquid de menor diàmetre
La tecnologia de Samsung per a controlar la temperatura del refrigerant i analitzar les condicions d'instal·lació permet reduir el diàmetre de la canonada de líquid. D'aquesta manera, es pot estalviar fins a un 28% de la quantitat de refrigerant.28% de la quantitat de refrigerant[2].
A més, el nou disseny de la gamma DVM S2 és més aerodinàmic i permet un funcionament més silenciós en comparació amb anteriors generacions de DVM S de Samsung. A més, els models DVM S2 incorporen el compressor patentat AFI (Advanced Flaix Injection)™, que ofereix un rendiment excel·lent en calor. Està equipat amb un marc més robust i una estructura reforçada amb resistència a la corrosió millorada.
El rang de temperatura ambient i la pressió estàtica disponible s'han ampliat per a una major flexibilitat en el disseny. A més, s'ha millorat la manera de funcionament d'emergència. D'altra banda, la generació DVM S2 permet comprovar l'inversor per a un millor manteniment.

[1] Según las mediciones de Samsung, comparando modelos de 33,6 kW y 56 kW de las gamas DVM S2 y DVM S

[2] Opcional. Según las pruebas internas realizadas en el laboratorio de ensayo de Samsung. Se puede utilizar una tubería más fina para la tubería de líquido principal, entre una unidad exterior y el primer tramo de las unidades interiores. El diámetro de la tubería más delgada variará según el diámetro de la tubería que se utilice normalmente. No está disponible para los modelos de 22,4 kW y 28 kW. Es posible que no esté disponible para determinadas condiciones de instalación y no es compatible con las funciones de IA de las unidades exteriores. Cuando se utiliza una tubería más fina, en vez de una normal, para la tubería de líquido principal, la cantidad de refrigerante que se carga se puede reducir un 28% de media en un sistema de climatización con la misma capacidad. Puede ponerse en contacto con los profesionales técnicos de Samsung para consultar la disponibilidad e información más detallada